Hiába nyert Borkai, nem lehet felhőtlenül boldog – bekeményítettek a horvátok

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Annak ellenére, hogy Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről egy ismeretlen szerzőjű blog kiszivárogtatott több olyan dolgot is, mely más demokratikus országban egy politikus lemondását jelentené, itthon ez nem történt meg.

Sőt, nemhogy nem mondott le, sikerült a helyi választók nagy arányával elhitetnie, hogy szinte semmi sem igaz mindabból, amit állítanak róla. Tény, hogy a videón ami kikerült a blogra egy orgián vesz részt a győri elit több tagjával, de szerinte egyrészt ez már évekkel korábban volt, másrészt nem fizettek prostituáltaknak és kábítószereket sem használtak, mint ahogy azt a szerző állítja.

Borkai végül elérte célját, a botrány ellenére sikerült megtartania polgármesteri címét, az öröme azonban nem lehet felhőtlen.

A Magyar Hang kérdésére a dubrovniki-neretvai rendőrség megerősítette, hogy “a médiaközlések alapján, amelyek Borkai úr dubrovniki tartózkodását lehetséges törvénytelenségekkel hozzák kapcsolatba, bűnügyi vizsgálat indult, hogy hitelesek-e az állítások az összes releváns körülménnyel és tényezővel kapcsolatban”.

Tehát, lehet, hogy megúszta Borkai a bukást és politikai életét sikerült megtartania,

de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az egész ügyet is sikerült átvészelnie mindenféle felelősségre vonás nélkül.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!