Orbánt végre megkérdezték Borkairól – válasz helyett jól megalázta a győrieket

A kormányfő is leadta szavazatát, ezután kérdezték Borkairól.

Orbán elmondta, hogy Tarlós Istvánt és Pokorni Zoltánt támogatja. Ezután megkérdezték tőle, hogy Borkai Zsoltot is támogatja-e. A kormányfő annyit felelt:

“ő a győrieket támogatja”.

Később hozzátette, hogy Borkairól ma a győriek fognak véleményt mondani, ő hétfőn fogja azt megtenni. Csak hogy értsük: Orbán Viktor ahelyett, hogy ténylegesen kiállt volna a győriek mellett, és felszólította volna a kurva- és kokainbotrányba keveredett polgármesterjelöltjét, hogy lépjen vissza a jelöltségtől,

inkább jól megalázta őket,

mert cselekvés helyett úgy döntött, gyáva és sunyi módon megpróbálja kibekkelni a választás végét, hátha azon számára végül mégis csak előnyös döntés születik. Orbán nem a győriek, hanem Borkai bűnei mellett állt most ki. Ha a győriek lettek volna fontosak neki, nem minősítette volna őket azzal, hogy továbbra is egy ilyen embert ajánl polgármesterüknek. De egy ilyet ajánl, mert Orbán szerint a győrieknek bizonyára egy ilyen feleségcsaló, kurvázó és kokainozó gazember is meg fog felelni.

Mi azt mondjuk: ne feleljen! Tessenek elmenni szavazni (nem csak a győriek, mindenki!), és kifejezni hangosan és érthetően, hogy mit gondolunk az ilyen emberekről!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!