Megverték az ATV riporterét – választási csalást tudott volna leleplezni?

A legsúlyosabb dolog történt ma reggel a szavazás napján Pécsen. Súlyos atrocitás érte az ATV egyik tudósítóját, Szalai Pétert és Gyimesi Gábort, a Jobbik önkormányzati képviselőjét.

Szalai a helyszínről bejelentkezve az Indexnek elmondta: a reggeli órákban “három nagyobb darab” ember bántalmazta őt és Gyimesit, miután szerettek volna belépni a pécsi Szeptember 6. térnél lévő önkormányzati helyiségbe. Gyimesi önkormányzati képviselőként arról szeretett volna érdeklődni, hogy miért van nyitva vasárnap az önkormányzat irodája, és miért osztogatnak ott tartós élelmiszercsomagokat.

Azt feltételezték, hogy azt szavazatokért adják cserébe!

A kérdésére pedig azt a választ kapták, hogy egy egyesület bérelte ki azt, a csomagokat pedig azoknak osztják, akik sikeresen elvégeztek egy tanfolyamot. Nem tűnik túl hihetőnek, hogy mindezt egy vasárnapi napon, és pont a választás napján teszi bárki is.

Hencsei Zsolt, a Mindenki Pécsért Egyesület meszesi képviselőjelöltje az eset után egy Facebook-bejegyzésben számolt be a történtekről:

Most reggel 8 órakor a Meszesi Szeptember 6. térnél lévő önkormányzati helységbe be szeretett volna menni Gyimesi Gábor önkormányzati képviselő úr és meg szerette volna tudni,hogy miért van nyitva vasárnap a helység!? Az ATV híradósa is vele volt kamerával. Mivel feltételezhető,hogy választási csalás történik. Illetve folyamatban van jelen pillanatban is. A válasz az volt,hogy az

ATV munkatársát többször megütötték, Gyimesi Gábort is kilökték a helységből. Kardokkal fenyegetőznek, ordibálnak , próbálnak fenyegetően fellépni.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!