Támadásba lendült a győri újság – A tökénél ragadják meg a Borkai-ügy lényegét

Az elmúlt időszakban az egész ország Borkai Zsolt, győri fideszes polgármesterjelölt szexbotrányától hangos. Ez a kormánypárt részéről kezdetben, egyszerű magánügyként kezelt téma volt, végül akkora zűrzavart kerekedett, hogy Orbán Viktornak válságtanácskozást kellett összehívnia,

mivel mérhetően, országos szinten megrendült a biztos fideszes szavazók bizalma a kormánypártban.

Pénteken azonban mint mindig, most is megjelent a győri városi hetilap, a Győr+, ami annak ellenére, hogy központi, kiindulóhelye a botránynak, nem igazán vett tudomást arról, ami ott zajlik – közölte a 444.hu.

Borkai nevét összesen négyszer említik meg a lapban, de ebből csak egy mondat utal arra, hogy valami nincs egészen rendben az újrázni készülő Fideszes polgármesterrel.

Az ügy részletei helyett inkább azt említik meg a lap negyedik oldalán, hogy négy helyi jobbikos képviselő lépett ki az összefogásból, majd mint írják, megkérdezték az ellenzék polgármesterjelöltjét, Glázer Tímeát, hogy

“milyen megrendelés érkezett a Demokratikus Koalíció (DK) országos pártközpontjától a győri polgármester lejáratásához”.

Valamint, hogy még cifrábbá tegyék a dolgokat, megkérdezték, hogy vajon Czeglédy Csaba áll-e a Borkai-ügyet kirobbantó blog mögött.

Ezután idézik az ellenzék közös jelöltjét, aki azt mondta:

“minket nem hívnak ilyen hajóutakra, a képeket az interneten és az újságban láttuk, minden bizonnyal belső körből jutottak ki az információk”.

Ha valaki tehát nem az internetről, vagy a televízióból tájékozódik Győrben, hanem a helyi újságra hagyatkozik, akkor elég hiányos ismeretekkel rendelkezhet Borkai Zsolt Fideszes polgármester orgiájával kapcsolatban.
Nem tudhatja, hogy minden bizonnyal a várostól ellopott milliárdokból finanszírozta a tavalyi “bulit” Borkai, mint ahogy azt sem, hogy az egyik lány EU-s támogatást nyert el, miután részt vett a polgármester “szórakoztatásában”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!