Mindennek vége: Juszt László elárulta, miből volt Borkainak pénze a “bulira”!

Míg a Fidesz próbálja magánügynek beállítani mindazt, amit Borkai Zsolt tett, addig felvetődik a kérdés, hogy mégis miből fizette ki a fideszes polgármester a hajót és azokat a lányokat, akik az orgián “szórakoztatták” őt és barátait!?

Magyarország egyik legismertebb riportere, újságírója szerint, erre is van magyarázat. Változtatás nélkül közöljük, amit Juszt László tett közzé közösségi oldalán:

“Kedves győriek!

Tessék észrevenni, hogy a polgármesteretek botránya nem arról szól, hogy feledve a krisztusi tanításokat mit paráználkodott össze a szeretett vezetőtök,

hanem arról, hogy mindeközben hogyan lopott el tőletek minimum 7 milliárdot azzal, hogy a haverjával az ipari parknál olcsón felvásároltatta a földeket,

mert rendelkezett azzal a bennfentes információval, hogy az AUDI terjeszkedni akar.

S miközben a szántók eladóit titoktartásra kötelezték, a szerződésben azt is kikötötték, hogy nem támadhatják meg a megállapodást, akkor sem, ha később kiderül, rossz üzletet kötöttek.

Ezt követően – valamiképpen (?) – a földhivatal engedélyezte a „termőföldrész más célú végleges hasznosítását ipari-kereskedelmi terület kialakítása céljából”.

A ti polgármesteretek pedig nem a várost gazdagította 7 milliárddal, hanem a haverokat és saját magát, illetve mint most kiderült, a fiának is leesett havi egy-egy millió.

Ha valakinek van hozzá türelme, olvassa el az alábbi linken a G7 portál részletes leírását. Röviden és egy kicsit sarkosan fogalmazva

“meg lettetek majmolva”. Pontosan, mint az egész ország. Csak ez most ki is derült. Sajnálom!

Vajon miért nem vették őrizetbe Borkait eddig? Minden törvényi feltétel adott, hogy a várható büntetés nagysága miatt a külföldre mentett milliárdokkal szökjön, bizonyítékokat tüntessen el, összebeszéljen bűntársakkal, tanúkkal, vagy egyéb módon hátráltassa a nyomozást. A rá terhelő bizonyítékok töredéke is elég volt másoknál, ellenzékieknél, hogy bilincsben elvezessék akár a munkahelyéről is.” (Muskovszky Gábor ügyvéd barátom jogos kérdése.)”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!