A legfrissebb kiszivárgott információk alapján, Borkai Zsolt “bulija” közügynek számít!

Borkai Zsolt és Tarlós István - Olimpiával suttogók (kép: Népszava)

Sokan vannak azon a véleményen, hogy amit Győr Fideszes polgármestere, Borkai Zsolt csinált, az csak rá és a családjára tartozik. Igen, ha az egész csak egy “egyszerű” keresztény erkölcsöknek ellent mondó szexorgia lenne, nem is érdekelné az embereket ennyire.

Azonban a Fideszes polgármesterről, a videókat kiszivárogtató Ördög ügyvédje új blog azt állította, hogy nem saját zsebből finanszírozta a tavalyi “buliját”. Most pedig már le is közölte, hogy miből volt pénze Borkainak egy ilyen drogos orgia megszervezésére, és milyen kapcsolat fűzi a Maldív-szigetekhez:

A blog írója szerint, Borkai és családja minden év december 27-én, három hétre kiutaztak a Maldív-szigetekre, ahova velük tartottak a polgármester üzlettársai is (többen szerepelnek azokon a videókon, melyeket korábban már bemutattunk).

Azt az információt is megosztotta az Ördög ügyvédje, hogy Borkaiék első osztályon utaztak minden alkalommal, és mivel a Fideszes polgármester a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt, így neki járt diplomata útlevél is. Ez azért volt előny számára,

mivel így ellenőrzés nélkül tudta felvinni a gépre azt a bőröndöt minden alkalommal, mely színültig volt tömve pénzzel.

Borkai üzlettársai közül “Rákosfalvy szinte mindig, Neumann Zoltán gyakran, Gasztonyi László sokszor tartott” a családdal a Maldív-szigeteki nyaralások alkalmával.

A blog írója szerint, a kinti bank ügyeit soha nem ő intézte, hanem Rákosfalvy. Végül miután bekerült az újabb adag pénz a bankba, hidroplánt béreltek, és azzal utazgattak a szigetek között.

“Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.”

– közölte a blog.

Az Ördög ügyvédje szerint az elmúlt tíz évben, ilyen ügyletek által vált Borkai Győr leggazdagabb emberévé, valamint így tette még gazdagabbá azokat az embereket, akik segítettek neki mindebben. Ráadásul mivel a videók kirobbanása óta, többen is feljelentést tettek, a blog szerzője szerint “az ügyészség – ha akarja – nagyon gyorsan ki tudja deríteni, hogy van-e vagyona Borkainak, Rákosfalvynak és társaiknak a Maldív-szigeteken”.

Azonban hozzáteszi, hogy az ügyészség úgyse fog intézkedni, mivel az ügyészségnek az a feladata, hogy “védje a politikai maffia tagjait”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!