Nagy a baj! Orbán már királynak képzeli magát!

 

Orbánnak végleg elgurult a gyógyszere! Azt gondolja, hogy egész Magyarország az övé, a befizetett adók is az ő zsebébe mennek, királyként döntheti el, mire jut pénz, és ha van forrás, akkor azt személyesen ő maga adja. Amikor most Gödöllőn járt, a kastélyról szólva például ezt mondta: „”Akkor tudok pénzt és fejlesztést adni, sok mindent tudok segíteni, de az úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit. Az lehetetlen”.

Ugye feltűnt a fogalmazás: „akkor tudok pénzt és fejlesztést adni…”

Orbán az ország királyának képzeli magát, amikor azt hiszi, hogy ő adja a pénzt!

Orbán és az egész Fidesz csupán kezelik a mi adóinkból befolyó közpénzt, az nem az övék! Azzal bíztuk meg őket, hogy a magyar emberek által befizetett pénzből működtessék az országot! Az ő feladatuk csupán az elosztás, hogy jusson forrás mindenre: kórházakra, iskolákra, nyugdíjakra, az ország fejlesztésére. Ehhez képest

Orbán úgy gondolja, az ország vagyona az övé!

Persze, megvan ennek a magyarázata: minél több emberrel sikerül elhitetnie, hogy személyesen tőle jön a pénz, annál többen gondolják úgy, hogy keresni kell a kegyeit, rá kell szavazni. Holott ez egy óriási tévedés!

Az országnak több pénze lenne, ha a Fidesz megbukna, mert megszűnnének a lopások!

Ezért kell október 13-án minél több településen a Fidesz ellen szavazni: hogy eltűnjenek a városok és falvak vagyonát lenyúló fideszesek és több pénz maradjon a helyi fejlesztésekre, az ott élő emberekre.

 

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!