Borkai botránya nemcsak közügy, de Orbán mocskos Magyarországának a lényege

Ideje tisztába rakni egy-két dolgot!

Miután a kormány azzal próbálja elmaszatolni a Borkai-botrány körül kialakult polémiát, hogy ez nem több puszta magánéleti kérdésnél, gondoltuk, nem árt, ha tisztázzuk rögtön az elején: ez nemcsak hogy közügy, értsd: tartozik rád, rám és mindenkire, aki Magyarországon él, hanem még annál is sokkal több.

Ez maga a NER, a rendszer, amiben 9 éve élünk.

Mielőtt félreértés esne, itt nem arról van szó (állítson bármit a kormány, hogy elvegye a botrány élét), hogy betolakodunk valakinek a magánéletébe. Még csak nem is arról, amikről általában az ilyen politikusokhoz kötődő szexbotrányok szólni szoktak, hogy lám, ez a politikus is csak bort iszik, miközben vizet prédikál. Könnyű lenne persze fogást találni azon, hogy egy magát kereszténynek és konzervatívnak valló ember egy adriai kokainpartin kurvákkal csalja a feleségét, de Borkai Zsolt esetében még csak nem is ez a lényeg. Az említett esetben ugyanis nemcsak ez történt, ez nemcsak egy elszigetelt eset, amelyben egy újabb politikus mutatta ki már ezredjére a foga fehérjét. Ha így lenne, abban nem lenne semmi új, a legtöbbünk valószínűleg legyintett volna rá.

Borkaira azért nem legyintünk, mert ez nem az ő “botlásáról” (az ő szavaival élve) szól, hanem magáról a rendszerről, amiben élünk.

Orbán mocskos Magyarországáról, erről a fékevesztett, velejéig korrupt, jó dolgában már azt sem tudja, mihez kezdő és mit pazarló, kokainista, hatalmi tébolyban és mámorban fetrengő elnyomó politikai tákolmányról.

Borkai kurva- és kokainpartija maga a NER, a kontrollvesztett, fékezhetetlen dőzsölés, a dölyfösség és a gőg, a végtelen erkölcsi mélyromlás, a romlott és szégyentelen korrupció. Olyan, mint maga Orbán. A soha és semmi nem elég arroganciájának nagymestere, a gátlástalan zsákmányszerző, a hedonista élvhajhász.

Azért vagyunk felháborodva, mert Borkai és Orbán módszeresen szembeköpik Jézust, miközben istenkomplexusukban rá hivatkozva próbálják maguknak hazudni az erkölcsi tőkét. A szexvideók félrehúzták a függönyt, lemeztelenítették a királyt, betekintést adtak abba, amiben 9 éve élünk. Ebbe a szélsebesen az erkölcsi szakadékba száguldó ocsmány és elnyomó rendszerbe, ami másokon élősködve és másokat átverve, kizsigerelve és kihasználva próbálja parazitaként fenntartani magát.

Úgyhogy nem, ez nem “magánügy”. Nem botlás, nem eltévelyedés, nem egyetlen ember “gyenge pillanata”. Ez maga a rendszer, maga Orbán Magyarországa, maga a NER. És bárki, aki ezt letagadja, az a NER bűnrészesévé, aktív támaszává válik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!