Újabb botrányvideó került elő a győri fideszes polgármester tavalyi “bulijáról”

Forrás: Borkai Zsolt / Facebook

Tovább folytatódik a Borkai Zsolt Fideszes polgármester körüli botrány. Korábban már kiderült egy blogra feltöltött anyagból, hogy Borkai tavaly egy horvátországi utazás alkalmával állítólag drogok és örömlányok bevonásával tartott egy több napos orgiát.

Most újabb részletek kerültek fel a frissen újraindított oldalra Borkai Zsolt tavalyi orgiájával kapcsolatban:

A blog írója szerint a Fideszes polgármester “bocsánatkérése” nem tűnt őszintének, mivel szerinte ezek nem az ő szavai, csak egy előre, mások által megírt szöveg.

Az állítólagos ügyvéd, aki kiszivárogtatja Borkai mocskos dolgait, azt írja, hogy amit tegnap a polgármester bevallott, már az is több év börtönt jelent, mivel Horvátországban illegális a prostitúció. Hozzáteszi, hogy Borkai barátaival közösen szervezték a tavaly pünkösdi szexbulit, a polgármester fizette ki a lányokat, és a hajóval pedig a helyszínt biztosították,

mindezt pedig hivatalos személyként tette Borkai, ami súlyosbító tényező.

Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat.” – írja a blog szerzője, majd azzal folytatja, hogy

“Nem lennék a hajósok helyében sem, mert a kurválkodásnak helyet biztosítani szintén törvénybe ütközik. Mivel megint mohó voltál, és egy Lagoon 450-es típusú katamaránnál kisebbel nem érted be, ezért könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak megtalálni a jachtot. Abból nem volt sok Dubrovnik környékén tavaly pünkösdkor. Ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni.

Látod, van dokumentáció bőven. Ekkor még büszkék voltak rád a lányok. Most már kevésbé.”

A blog szerzője azt is megemlíti, hogy a polgármester családjának nehéz lesz kibírni ezt a hetet Borkai mellett, nem léphetnek le, mivel “ezt parancsolták a ‘központban’.

Szerinte a Fidesz vezetése nem fog a végtelenségig kiállni Borkai mellett, mint írja (a polgármesternek címezve):

“Tőlük sem számíthatsz sok jóra, mindent tudnak rólad! Nem csak a riói bukta miatt lettél kegyvesztett, hanem azért is, mert túl sokat loptál, és alig hagytál nekik valamit.

Eddig is csak megtűrtek, de most, hogy az első büntetőügy már itt lebeg a fejed felett, sok jóra ne számíts tőlük.

Végül megemlíti a szerző azt is, hogy Borkai nem említette meg videójában, hogy mintát adna a hatóságoknak azért, hogy leellenőrizhessék, fogyasztott-e kábítószert az elmúlt időszakban, valamint közzétett egy újabb videót, ami ez előző videó utáni napon készült:
Az ügy teljes előzménye:
Miután kiderültek az orgia részletei, a Fideszes polgármester napokig bujkált, csak egy fényképet töltött fel közösségi oldalára, amelyen családjával látható, hozzá pedig ezt írta: “Kitartunk. Jóban, rosszban.”
Ezt követően a dolgok kicsit felpörögtek. Kiderült, hogy az egyik lány, akivel Borkai és barátai orgiát csaptak, EU-s támogatást nyert el vállalkozása beindításához. Utána egy fikarcnyi győzelmet könyvelhetett el a Fideszes polgármester, mivel sikerült megszüntetniük a részleteket kiszivárogtató blogot, ami nem tartott sokáig, mert egy másik oldal indult szinte azonnal, ahol újra elérhetőek lettek Borkai mocskos ügyeivel kapcsolatos dolgok.
Végül több napos hallgatás után Borkai Zsolt egy előre megírt szöveget olvasott fel, melyben bocsánatot kért családjától tetteiért, de nem ismeri el, hogy közpénzből finanszírozta volna a szerinte több évvel ezelőtti szexbulit, mint ahogy azt sem, hogy drogokat is használt volna az eseményen, illetve nem lép vissza a polgármester-jelöltségtől sem.
A Fidesz természetesen kiáll Borkai mellett, ők sem határolódnak el, mivel szerintük ez a polgármester magánügye!
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!