Scarlett Johanssonnak elege lett, totálisan megsemmisítette a róla hazudozó Orbánt

Ezt nem teszi ki az ablakba.

Néhány hete azzal haknizta körül Tarlós István a magyar sajtót, hogy Scarlett Johansson állítólag kifejezte a támogatását felé az önkormányzati választásra. Ahogy az várható volt, kiderült, hogy ilyesmi nem történt, Tarlós hazudott, a színésznő csak szimplán Budapesten járt, és ha már itt volt, gondolta, puszta udvariasságból kifejezi háláját a főpolgármester felé a budapestiek vendégszeretete miatt. Ezt a magánbeszélgetést sikerült Orbánéknak úgy kiforgatnia, mintha a színésznő kiállt volna a fideszes politikus mellett.

Johansson most egy közleményt is eljuttatott a 24.hu-hoz, melyben nem csak cáfolta Tarlós aljas hazugságait, de még Orbánba és diktatórikus rendszerébe is csúnyán beleszállt. Ez annyira briliánsra sikerült, hogy változtatás nélkül közöljük:

„Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás.

A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia.

Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!