Ilyen a fideszes prostikormányzás!

Nem, nem arról van szó, hogy Győr fideszes polgármestere örömlányokkal hentergett egy jachton. Ez inkább csak a következmény. Következménye annak, hogy a Fidesz gátlástalan striciként prostituálta Magyarországot és ebből még a polgármesterei is annyira meggazdagodtak, hogy lazán szervezhetnek luxusorgiákat.

Mondjuk ki:

amit Orbánék művelnek, az prostikormányzás. A Fidesz nem szereti Magyarországot, hanem áruba bocsátja!

Ez már akkor elkezdődött, amikor a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése után Kósa Lajos és Szijjártó Péter államcsődöt hazudva néhány mondattal bedöntötte a forintot. Nagyon jól tudták, mit csinálnak, sőt: valószínűleg ez is volt a céljuk. Hatalmasat kaszáltak azon, hogy a forint értéktelenebb lett. Matolcsy György az MNB élén azóta is százmilliárdokat spájzol az árfolyamkülönbözeten. Ja, hogy a devizahitelesek emiatt tönkrementek? Hogy mindenkinek drágább lett minden, ami külföldi? De hát épp ez a fideszes prostikormányzás lényege: ők kaszálnak, mi szívunk.

A letelepedési kötvény is arról szól, hogy a Fidesz áruba bocsátotta Magyarországot.

Pénzért kinyitották hazánk és Európa kapuját olyan külföldiek előtt, akik között szép számban bűnözők is voltak. Ezen is Orbánék kerestek, mivel miután a hasznot zsebre tették, a kötvényeket öt év után kamatostól a magyar emberek adóforintjaiból fizetik vissza.

Az azeri baltás gyilkost is pénzért adta ki a Fidesz, Magyarország becsülete nem érdekelte őket.

Vagy említsük a rabszolgatörvényt, amellyel eladták a magyar dolgozók összes jogát a multiknak? A soha meg nem térülő Budapest-Belgrád vasútvonalra felvett kínai hitelből is a Fidesz emberei tömik meg a zsebüket. De a prostikormányzás legdurvább példája, hogy más országok szennyező iszapját hozatja ide a Fidesz.

Bemocskolják az országot, és ezen csak ők keresnek!

Orbánéknak csak egyvalamire kell a hatalom. Hogy áruba bocsássák Magyarországot, prostit csináljanak belőle és ezen minél többet keressenek. Ezért telik nekik luxusvillákra, helikopterezésre, magánrepülőkre, kokainra, örömlányokra, stadionra a kert végiben, és ebből tudott tízmilliós szexorgiát tartani egy luxusjachton Borkai Zsolt győri polgármester is.

Most viszont aggódnak egy picit Magyarország fideszes futtatói. Október 13-án ugyanis az általuk prostituált ország lakói településenként eldönthetik, hogy akarnak-e tovább nekik dolgozni. És ettől sok strici most ideges.

Most vasárnap ön dönt: akarja-e hogy a Fidesz ugyanazt tegye önnel, mint a győri polgármester a lányokkal?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!