A váci Fidesz beismerte, hogy hazudtak és alkalmatlanok

Döbbenetes hangfelvétel szivárgott ki a Fidesztől! Túlzás nélkül állítható, hogy amit a váci embereik egymás közt elmondtak, azután valóságos csoda lenne, ha bárki is szavazna rájuk október 13-án a városban. A kocsmai stílusban folytatott beszélgetés során ugyanis

a váci fideszes képviselők nyíltan beismerik, hogy alkalmatlanok a feladatukra és az elmúlt években semmit sem csináltak.

A felvételt az Alfahír nevű portál hozta nyilvánosságra, s az hallható rajta, ahogy a fideszes képviselők kendőzetlen őszinteséggel arról beszélnek egymás közt, hogy ők is tudják, hogy a városban mi a helyzet, és hogy ez köszönőviszonyban sincs azzal, amit a kormányzati propaganda sulykol.

A fideszesek nyíltan kimondják: Vácon semmilyen fejlesztés nincs és ők is tudják, mennyire rosszul gazdálkodnak.

A felvételen első felében az hallható, amint Fördős Attila polgármester megalázó módon kioktatja Pető Tibor alpolgármestert, hogy mennyire nem ért a pénzügyekhez, majd amikor a polgármester és az egyik képviselő távozik, a többiek csak két majomként beszélnek róluk.

A város helyzetének megvitatását az egyik fideszes egy kérdéssel vezeti fel: “Mi a faszt tudunk itt csinálni baszdmeg?”

Szó szerint ez hangzik el egyiküktől: „dugdossuk a lyukat ugye, és semmi fejlesztés nincs. Sőt, állandó megoldás nincs. Helyben állunk, érted?” Majd az egymással őszinte fideszes képviselők arról beszélnek, hogy ha a nemzetgazdasági miniszter arra kérné őket, hogy mutassák be, mit tettek azért, hogy felelős gazdálkodása legyen a városnak, semmit nem tudnának tenni.

Ezután kimondják, hogy az általuk összehozott több százmillió forintos hiányt adóemelésekkel vagy új adók bevezetésével tudják csak kezelni.

A Kisvác nevű városrésszel kapcsolatban is nyíltan elismerik, hogy jóval többet is tehettek volna. Szó szerint ezt mondja egyikük: „Hát hogy nézne ki, hogy nézne ki? Hát még kevesebbet fogunk rákölteni.”

A hangfelvétel itt hallgatható meg.

Mindez arról árulkodik, hogy

a fideszes képviselők pontosan tudják, hogy becsapják az embereket

és csak azért állnak bele a hazug kampányba, hogy a következő években is legyen fizetésük és tovább lophassanak a közösből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!