Folytatódik a Fideszes botrány – újabb részletek derültek ki!

Forrás: Borkai Zsolt / Facebook

Tovább folytatódik az egyik legnagyobb botrány, melyben Győr Fideszes polgármestere érintett. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Ördög ügyvédje blog szerkesztője kompromittáló képeket és videókat közölt Borkai Zsolt Fideszes polgármesterről, aki házas ember lévén, egy horvátországi utazás keretében rendezett meg egy nagyjából 15 millió forintos orgiát, kokain és prostituáltak bevonásával.

Borkai a róla megjelent képek után nem állt ki a nyilvánosság elé személyesen, hogy tisztázni tudja a dolgokat, csak egy Facebook bejegyzést tett közzé, melyen családja körében látható, hozzá pedig ezt írta: “Kitartunk. Jóban, rosszban.”.

Akkor a blogon még nem volt ténylegesen, minden kétséget kizáróan látható, hogy ki is szerepel a képeken, de a győri fideszes polgármester bejegyzését követően, már a videó is elérhető volt.

Mivel sokaknak még a videó sem adott elég hitelt ahhoz, hogy biztosak legyenek abban, kit látnak a felvételen, a blog további részleteket osztott meg. Megjelent egy újabb bejegyzés, ami eloszlatja a kétségeket, egyértelmű szituációban, arccal együtt mutatja Borkait, ezzel a kísérőszöveggel:

“Borkai, azzal hitegeted a környezetedet és azzal véd a sajtó egy része, hogy nem is te vagy a felvételeken. Abba menekülsz, hogy nem látszik az arcod. Hát, akkor íme egy részlet.”

a

A blog szerzője azonban reagált egy korábbi bejegyzésében arra a képre is, melyet a fideszes töltött fel közösségi oldalára:

“Ha valakiket rettenetesen sajnálok ebben a történetben, az a családod. Ők tényleg nem ezt érdemlik.”

A blog szerzője ezzel a szöveggel folytatja:

“Erre most te nem mersz kiállni, és golyófogónak használod a sokkal jobb sorsra érdemes családodat?!

A feleségedet és a gyermekeidet?! Azokat, akiket a legjobban kellene védened attól a fertőtől, amiben élsz? Azokat, akikről eddig folyamatosan azt hazudtad, hogy a legfontosabbak számodra?

Sok undorító dolgot láttam tőled, de ez most mindenen túltesz.

Mutatja, milyen gerinctelen vagy, és hogy mindenkit ki- és felhasználsz, mindenkin átgázolsz csak, hogy többet tudj lopni. Még a saját családodon is.

A blog legutolsó bejegyzésében azonban a szerző azt is hozzáteszi, hogy még folytatása következik az ügynek, további képeket, videókat fog feltölteni, melyekről mi azonnal beszámolunk!

“Légy nyugodt, folytatom. Nem sietek sehova: pénz, drogok, még több videó.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!