EU-s támogatást kapott a fideszes polgármester “bulijában” résztvevő lány vállalkozása

Forrás: youtube.com

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő leplezte le a győri fideszes polgármester orgiájának egyik legújabb részletét. A képviselő Facebook bejegyzésében azt írja, hogy a jachton Borkai Zsolt részére komplex szolgáltatást nyújtó egyik hölgy és testvére, EU-s támogatást kaptak.

Ha ez még nem lenne elég, Hadházy szerint

“ezt pedig a TV2 – nyilván horribilis pénzért – még reklámozza is”.

Mint arról korábban írtunk, Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről az Ördög ügyvédje blog, már napi rendszerességgel közöl kompromittáló képeket, videókat, melyeken azt látni, hogy vélhetően prostituáltak és kokain kíséretében csapott a fideszes polgármester egy nagy orgiát.

Konkrétan azt nem lehet még tudni, miből tudta finanszírozni Borkai ezt a horvátországi szexpartit, de mint arra Hadházy rávilágított,

a jachton a győri polgármesternek teljes szolgáltatást nyújtó lány, nagyon hasonlít arra a hölgyre, aki EU-s támogatást nyert el vállalkozása beindítására.

Itt olvasható a független képviselő teljes bejegyzése:

“NŐ AZ ESÉLY-KOMPLEX RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZOLGÁLTATÁS EU PÉNZBŐL AZ ADRIÁN… A győri polgármester adriai kikapcsolódása érdekes, de nekem – foglalkozási ártalom – erről is az EU-pénzek elcs.szése jut eszembe… Egy információ szerint ugyanis a jachton B. Zsolt részére komplex szolgáltatást nyújtó egyik hölgy és testvére EU-s támogatást kaptak. Ezt pedig a TV2 – nyilván horribilis pénzért – még reklámozza is.

Valóban megtalálható a TV2 spot, az abban szereplő hölgyek pedig a megszólalásig hasonlítanak a jacht „személyzetére”:
https://youtu.be/WsGrHod4BmI

Gyorsan utánanéztem az adatbázisban, és hát: a filmen szereplő hölgy egyike annak az ikerpárnak, aki 3 MILLIÓ FORINT EU-S TÁMOGATÁST KAPOTT KOMPLEX RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZOLGÁLTATÁS indítására  (plusz 3 milliót esküvői ruhaszalon megnyitására, amiből többek között egy iPhon 6-ost vehettek, a pályázati anyag szerint).
Az adriai munka tükrében elég vicces mondatok olvashatók a projekt leírásában, pl.: „Elsősorban esküvőkkel, leány- és legénybúcsúkkal foglalkoznék, majd szolgáltatásomat kibővítve tervezem gyermekprogramok, születés- és névnapi bulik, illetve nagyobb céges rendezvények lebonyolítását is.” De azt is megtudtuk, hogy „a rendezvényszervezés, mint szolgáltatás itt Székesfehérváron és közvetlen környékén még kevésbé ismert tevékenység”, igaz, ennek ellent mond, hogy „leendő vállalkozásom közvetlen környezetében található ugyan rendezvényszervező iroda, de egyik sem nyújt komplex szolgáltatásokat”. A hölgy az EU pályázatban leírja, hogy

„ügyfeleim kéréseit kielégítve a maximumot tudom nyújtani mindenkinek”, valamint „rugalmasságomat és fiatalos lendületemet kihasználva szeretnék mindenki rendelkezésére állni”.

Ez elég vicces elsőre, de természetesen ez az egész történet egészen szomorú, sok-sok aspektusból. Ha a korrupciós szálakat nézzük, akkor persze a kérdés, hogy B. Zsolt valóban valami ellentételezéseként kapta-e a szolgáltatásokat. Azonban ez a mellékszál is fontos, talán még fontosabb, mert ez is megmutatja:

a minden kontroll nélkül szórt EU-támogatások nemhogy nem segítenek, hanem kifejezetten ártanak hazánknak.

Sokan gondolhatják ugyanis, hogy mi azzal a baj, ha ez a hölgy leakasztott 3 milliót, ráadásul a filmből úgy tűnik, a másik 3 milliót még használják is anyukájuk varrónői tudására alapozva? Hát az, hogy NEM MINDENKI KAP 3 milliót.

Számtalanszor láttuk és bizonyítottuk, hogy fideszes politikusok kézzel osztogatják az EU-s támogatásokat.

És tessék belegondolni, hogy ez a hölgy – talán a B. Zsoltnak tett szívességért cserébe? – 3 milliós előnyben van azzal szemben, aki szintén gondolkodik ilyen dologban, de nincs közel – ANNYIRA biztosan nem – a „tűzhöz”. A Fidesz sok tízezer embert vesz meg ezekkel a támogatásokkal, ezekből fizeti ki nem csak Mészáros Lőrincet (Orbánt), de jóval kisebb pénzekkel támogatóinak egész seregét. Aki pl. kap 30 milliót arra, hogy cégének „székhelyeként” vegyen magának egy frankó lakást, annak máshogyan süt majd a nap, de ezzel azonnal zsarolhatóvá vált, a Fidesz megvette őt, az EU-s pénzekből.

A vállalkozásoknak csak kb. 25 százaléka kap EU támogatást, a maradék 75% nem. Ez pedig ahhoz vezet, hogy Magyarországon az a cég lesz vaskos versenyelőnyben, aki hozzájut ehhez a forráshoz. Ehhez viszont nem innovatívnak, szorgalmasnak, tisztességesnek kell lenni, hanem csak jól kell… helyezkedni. Minél közelebb lenni a hatalom szerszámához. Ez pedig azt jelenti, hogy elcs_szünk 30 ezer milliárd forintot, és a végén azok a cégek maradnak fent, akik hajlandóak a korrupcióra.

Ha az EU nem veszi észre, hogy Európai Ügyészség nélkül ez a folyamat megállíthatatlan, ne csodálkozzon, amikor az ő pénzükből fenntartott Orbán-rendszer szétveri majd az egészet!

Végül mégegy fontos dolog: az EU-reklámért nyilván egy halom EU-s pénzt kap a TV2 is. Így fizeti Brüsszel a mocskos propagandaadót is! Bizony, ilyen tanulságai is van annak a szexvideónak.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!