Olyan videó került elő, melyen állítólag Győr fideszes polgármestere látható örömlányokkal

Forrás: Borkai Zsolt / Facebook

Tényleg nincs válaszod arra, miért drogra, prostikra és magánrepülőzésre költötted a győriektől ellopott pénzt?” – ezzel kezdi az Ördög ügyvédje blog szerzője legújabb bejegyzését, melyet Borkai Zsolt győri fideszes polgármesternek címzett.

A blogon megjelent információk szerint, Borkai Zsolt fideszes győri polgármester (vagy egy ahhoz nagyon hasonló személy) horvátországi utazása látható, amin kokaint fogyasztása közben prostituáltakkal csapott egy hatalmas orgiát.

“Azonban én inkább azt javaslom, azon gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra rendszeresen!”

– közli a blog szerzője második bejegyzésében, ahol még csak képet közölt a fideszes polgármesterről.

Ám ma reggel, feltöltött pár linket, ami egy pornóvideó megosztó oldalra irányítja az embert. Az egyik videóban több képet is közölt Borkai Zsoltról (vagy a rá nagyon hasonló személyről) amin egy luxushajón látható vélhetően prostituáltakkal, a másik link pedig egy videót mutat, ahol az orgiáról láthatunk egy rövid videót.

A következő tartalmak megtekintése kizárólat 18 éven felülieknek ajánlott!

Ide kattintva megtekintheti a képeket tartalmazó videót!

Ide kattintva megtekintheti a szexvideót!

Nem állítjuk, hogy Borkai Zsolt szerepel a videón, de mióta a képek és videó is nyilvánosságra került, a fideszes polgármester nem cáfolta meg, hogy ő szerepelne a felvételeken, így ez még nagyobb okot ad arra, hogy elhiggyük amit látunk.

A blog szerzője azzal folytatja, hogy

“Újságírók még nincsenek a házad előtt, de majd lesznek, és vadászni fognak rád, mihelyst nyilvánosságra hozom, ahogy szívod a kokaint. Eddig úgyis nagyon megengedők voltak veled…”

Végül azt írja: “Folytatása következik. Ígérem.”

Mi is várjuk, milyen megdönthetetlen bizonyítékok kerülnek még elő, és kíváncsian várjuk a magyarázatot is Borkaitól mindenre.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!