Gyerekbalesetet okozott a kampányoló fideszes polgármester!

Gyerekek kerültek veszélybe a Fidesz kampányőrülete miatt! Érd fideszes polgármestere ugyanis félkészen avatta fel a település új játszóterét szombaton, aminek a munkagödrébe már másnap gyerekek estek bele, egyiküket majdnem felnyársalta a két betonvas. Amikor ez kiderült, a település vezetője, T. Mészáros András azzal próbálta elhárítani a felelősséget, hogy

a félkész játszóteret nem átadták, csak felavatták, a háromnapos próbaüzem után a létesítmény újra építési terület.

Az mondjuk érdekes, hogy miért kell felavatni egy félkész játszóteret? Vagy hogyan tarthatnak próbaüzemet egy láthatóan balesetveszélyes területen? Ám ebbe ne is menjünk bele, hisz nyilvánvaló, hogy a polgármester hazudik, és ezt az átlátszó magyarázkodást csak utólag, a baleset után találták ki. T. Mészáros András ugyanis a Facebook oldalára az avatás után büszkén kiírta, hogy egy ismerőse „ma is kint járt a családjával Érd új játszóparkjában, ahol még naplementekor is sok gyermek játszott. Holnap reggel is kinyit a játszótér, és napnyugtáig várja a családokat.”

Ez a polgármesteri poszt világosan elárulja, hogy

a balesetig szó sem volt semmilyen próbaüzemről! A veszélyes játszóteret a fideszes polgármester átadta a kisgyerekes családoknak!

tmeszaros jatszoter

 

Az is árulkodó, hogy a polgármester ezt a bejegyzését mostanra már törölte, miután az RTL Klub, az Index és a 444.hu is foglalkozott az esettel. Ezután egy másik bejegyzést tett ki, amelyben ez olvasható: „Miután láthatóan az ellenzéknek semmi sem drága, mi viszont nem szeretnénk, hogy a családok és a játszópark a baloldal negatív kampányának továbbra is célpontjai legyenek, ezért a játszóteret a választásig zárva tartjuk.”

Értik? A polgármester szerint

a játszótér nem a hibák kijavításáig lesz zárva, hanem csak a választásig!

Vagyis utána már mindegy, hogy kit ér ott baleset, akkor már nem rontja a helyi Fidesz és T. Mészáros András választási esélyeit. Mert Orbán embereinek nem számít a gyerekek biztonsága, hanem ahogy mondani szokták maguk közt: Csak a Fidesz!

Érd polgármestere ezzel pont leleplezte magát: a veszélyes játszóteret a választás miatt adták át!

Erre egyébként az érdi Fideszben is rájöhettek, mert azóta a polgármester ezt a magyarázkodását is törölte a Facebookról…

A kérdés ezek után már csak az: mi jöhet még? Hová fajulhat még a következő napokban a Fidesz átadási őrülete? Mit adnak át még félkészen? Tényleg tragédiának kell történnie, hogy befejezzék ezt az átlátszó és veszélyes közéleti ámokfutást?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!