Botrányos! Csak fideszesek kaphatnak plakáthelyet!

Fideszbérenc vállalkozás ilyen nyilvánvalóan még nem bukott le! Történt ugyanis, hogy Kerepesen a független polgármester-jelölt Springer Friedrich Horst német nemzetiségi képviselőként is indul az önkormányzati választáson, és úgy gondolta, hogy szeptember utolsó és október első két hetére plakáthelyeket bérel a településen. Ajánlatot is kért a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Publimont reklámcégtől, de ott egy bizonyos Czinkóczi Attila értékesítési vezető azt mondt neki:

a kérdéses időszakra már minden plakáthelyet eladtak, és még pénzért sem teheti ki a plakátjait.

Horst egyik munkatársa azonban úgy gondolta, tesz egy érdekes próbát, és létrehozott egy [email protected] című e-mail fiókot, majd arról is ajánlatot kért a cégtől, de ezúttal már a fideszes jelölt számára.

Csodák csodája: a Publimont fél órán belül azt válaszolta: van 16 plakáthelyük a fideszes jelölt számára, ugyanarra az időpontra, 376 ezer forintért!

Ez a történet valószínűleg nem egyedi és ez lehet a magyarázata annak, hogy a legtöbb településen miért csak fideszes plakátokat látni. A HVG által megírt botrányos eset is jól mutatja, hogyan működik a fideszes gazdasági és politikai maffia. Ekkora elnyomás még az 1989 előtti egypártrendszerben sem volt, ezért is óriási a tétje annak, hogy milyen eredmények születnek október 13-án, az önkormányzati választáson.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!