Veszélyes migránsokkal kampányolt a Fidesz 8. kerületi polgármestere

a kép illusztráció

Miközben agyba főbe tolják ránk a migránsellenes propagandát, vannak olyan fideszesek, akik a legveszélyesebb fajtával vannak körülvéve és még fotózkodni sem szégyellnek velük.

A korábban már óvodában is kampányoló Sára Botond VIII. kerületi polgármester ezúttal egy játszótéren osztotta az észt, amikor a legdurvább migránsfaj két tagja is ott tartózkodott. Az úgynevezett gyerekes migráns. A láthatóan gonosz, terrorista külsejű férfi, szándékosan fordít hátat a képen, mert biztos, hogy olyan borzalom elkövetésére készül, hogy nem láthatja meg senki eltorzult, vérszomjas, dzsihadista arcát. Ezzel ugyanis veszélyeztetné aljas, könyörtelen küldetését. A nő, aki nyilvánvalóan a cinkosa egy gyermekkocsiba rejtett gyerekkel próbálja elterelni a játszótéren tartózkodó többi ember figyelmét, amíg a férfi felméri a terepet rémisztő tette előtt.

Inkedsaramigrancs LI

Mindeközben Sára Botond nem tesz semmit! Boldogan beszélget egy gyanús férfival, mert fittyet hány a biztonságra. Nem hívja a rendőrséget, nem üvölt, hogy MINDENKI MENEKÜLJÖN, nem próbálja meg megakadályozni a gyerekes migránsokat abban, hogy szörnyű tettüket elkövessék. Sára odáig merészkedett, hogy még fényképet is készíttetett arról, hogy leszarja, hogy migránsokkal van együtt a játszótéren. Aztán ezt, jól meg is hirdette a Facebookon. Mindezt úgy, hogy ezek az emberek nyilvánvalóan elvették egy igaz Magyar ember munkáját, állandó fenyegetést jelentenek a Magyar társadalomra és szinte biztos, hogy gazdasági okokból települtek le hazánkban, és abból a nyilvánvaló okból, hogy terrorista szervezeteket pénzeljenek az itt összeszedett javakból.

Az összes fideszesnek, és megtévesztett Magyarnak akik a migránsoktól rettegnek azt üzenjük, hogy már itt vannak a spájzban. Egyes fajták még szaporodnak is és ha nem vigyázunk, megtérítik a rendes MAGYAR KERESZTÉNYEKET és mindenkinek kötelező lesz felvenni az Iszlám vallást és “Saría” törvényei szerint élni.

A Fidesz viszont nem fog megvédeni senkit tőlük, mert valójában nincs mitől megvédeni minket. Amit az arcotokba tolnak nem más, mint a félelem gerjesztése azért, hogy ŐK, mint védelmezők tűnjenek fel és megszerezzék a félelmedben leadott szavazatod. Inkább a programjukról kérdezzétek őket, meg arról, hogy eddig mit tettek értetek. A többi olyan ostobaság, mint ez a cikk, amiről reméljük mindenki megérti miért íródott…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!