Kabaré! Már a focimeccsek eredményeit is hamisítja a Fidesz!

Eddig csak viccek szóltak arról, hogy a Fidesz szerint a magyar focisták akkor is nyernek, amikor nem nyernek, de most ez valósággá vált! Orbán embereit már egyáltalán nem érdekli, mi az igazság, úgy vannak vele, hogy ők azt hazudhatnak, amit csak akarnak, az emberek pedig úgyis elhiszik nekik. Ezért aztán

a ferencvárosi polgármester kampányújságjában teljesen hamis eredményeket írtak az FTC nemzetközi meccseihez!

A 444.hu fedezte fel, hogy a Ferencvárosi Korzó című kampánylapban a Fradi mindig nyer, ha a ferencvárosi polgármester közös meccsnézést hirdet a helyi szavazóinak. Az újságnak még csak jóindulattal sem nevezhető papíralapú valami szerint például a Ludogorec-Ferencváros meccsen az FTC idegenben 5-1-re nyert.  Holott valójában a magyar csapat csak 3-2 arányban bizonyult jobbnak bolgár ellenfelénél idegenben. És hogy elírásról szó sincs, azt bizonyítja a többi eredmény is.

A máltai és a zágrábi 1-1-es döntetlen helyett a fideszes kampánylap szerint 3-1-re, illetve 2-1-re nyert az FTC!

Amikor pedig egy gyatra 0-0 lett az eredmény a litván Suduva ellen, az a fideszes kiadványban 3-1-es idegenbeli fényes diadalnak lett elkönyvelve!

Mindez arról árulkodik, hogy a Fidesz elképesztő módon lenézi a választókat. Valószínűleg azt gondolják, hogy ők mondhatnak bármit, az emberek úgysem emlékeznek, nem néznek utána semminek, vagyis

simán leírnak kamu focieredményeket, a lényeg, hogy az emberek elhiggyék.

Lényegében a Fidesz minden téren ezt csinálja. Hazudnak a gazdaságról, a fizetésekről, az oktatás és az egészségügy állapotáról, hazudnak a történelmi múltról, a munkanélküliségről, az államadósságról… akkor miért ne hamisíthatnák meg a focimeccsek eredményeit is?

Egyébként a ferencvárosi polgármester simán ellopta a szurkolók szlogenjét is, így lett fideszes kampánymondat a „mi vagyunk a Ferencváros”, de még a klub jelszavát is lenyúlta, csak nála az „Erkölcs, Erő, Egyetértés” helyett az „Egység, Erő, Egyetértés” szerepel.

Valószínűleg nem véletlen, hogy a fideszes polgármester pont az „Erkölcs” szót cserélte le…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!