Botránykampányát csúcsra járatja Zuglóban a Fidelitas

Borbély Ádám a Fidelitas fővárosi elnöke hosszasan ecsetelte az RTL Klub riporterének, hogy az általuk szervezett gyalázkodó, botrányt keltő kampány tulajdonképpen egy tájékoztató demonstráció. Az eszközökben nem válogató ifjúsági szervezet nem riad vissza, sem az ellenzék programbemutatójának megzavarásától, sem sajtótájékoztatók megtartásának ellehetetlenítésétől, vagy legyen szó bármilyen jelentősebb eseményről. Ha kell, hajót bérelnek –bár ezt szégyenlősen tagadják-, ha kell hangosan üvöltető cirkuszi autót.

Pénz nem számít, az van bőven. Annyi, hogy még Borbély Ádám se tudta megmondani a lejárató kampányra költött pontos összeget. Kiszivárgott információk szerint Borbély mesterhármasaként emlegetett „kampánybombájából” kettőt már elsütött a hajó és a cirkuszi autó bevetésével, de a legnagyobbat a végére szánja.

A híradó riporterének Borbély beszélt a hadjárat várható folytatásáról is. A folyton Karácsony Gergelyt bíráló elnök egy kiszivárgott magánbeszélgetésben utalt a kampányzáróra időzített nagy csete-patéra, stílusosan a csim-bum cirkusz kampányzáró akkordjaként. Zuglóban több informátorunk is megerősítette, hogy

sokkoló akcióval kívánja az önkormányzati választást megpecsételni a Fidesz ifjúsági szervezete.

A XIV-ik kerületben képviselőként induló, zavaros hátterű Borbély állítólagos megfenyegetése is egy előre megszervezett akció része volt, melyről előzetesen saját stábját tájékoztatta is. A kitudódott információk szerint október 12-re ,az önkormányzati választást megelőző estére időzítik a harmadik nagy „bombát”. A zuglói kampányzáró rendezvényen ,-melyre több ismert mulatós zenész is meghívást kapott-, még attól sem riadnak vissza ,hogy egy kamu támadással maguk közül néhányukat megveressenek csak azért ,hogy ezt is politikai ellenfelükre kenhessék és ilyen módon próbálják lejáratni őket. A morális brutalitás úgy tűnik csak a kezdet volt és a gátlástalanságnak nincs határa.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!