Fideszesek mentek neki Orbánnak – elegük lett a mániájából

Bajba került Tarlós István, egyre inkább csökkennek újraválsztási esélyei. A bajt pedig a főnöke, Orbán Viktor hozta a fejére, legalábbis ez derül ki a a Závecz Research felméréséből, amit a Népszava megbízásából készített. A kutatás azt mutatja, hogy

a fővárosi lakosság fele tisztában van vele, hogy Tarlós csak Orbán bábja,

ugyanis a megkérdezett fővárosi választók 50 százaléka szerint Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje nem a budapestiek, hanem Orbán Viktor kormányfő érdekeit szolgálja.

A Fidesz számára ennél is durvább eredményeket hozott az a kérdés, hogy egyetértenek-e Karácsony Gergely stadion-stop elképzelésével, miszerint addig nem épülhet a fővárosban stadion, amíg nincs minden kerületben legalább egy orvosi CT-vizsgáló. Ebben a kérdésben meggyőző fölényben vannak, akik egyetértenek az ellenzéki főpolgármester-jelölttel, 73 százalékban támogatják a stadion-stoppal. Igen meglepő az is, hogy a

fideszes szavazók 37 százaléka is osztja Karácsony álláspontját,

és elege van Orbán stadion építési mániájából. Ehhez hasonlóan az is elgondolkodtató, hogy a Fidesz-szavazók 21 százaléka szerint felháborító, hogy a támogatásokat nem városfejlesztési, hanem politikai szempontok alapján osztják.

Mindez azt mutatja, hogy Tarlós már nem tud átszippantani szavazókat a baloldalról. Sőt! Úgy tűnik, egyre inkább Karácsony az, aki kezdi elnyerni a fidesz szavazók szimpátiáját is.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!