Lebuktak a fideszes álellenzékiek! Hunvald nagy pácban!

Ennyire nyilvánvalóan még nem bukott le egyetlen álellenzéki szervezet sem, mint a Hunvald Györgyöt is indító Ferencvárosi LoKálpatrióták. Persze, már eddig is gyanúsak voltak, és nem csak azért, mert a VII. és a IX. kerületben is az ellenzéki összefogás bejelentése után indították külön a jelöltjeiket. Hunvald például nem hajlandó elárulni, hogy milyen pénzből osztogat krumplit és hagymát az Erzsébetvárosban lakóknak, , amikor pedig Gulyás Márton ez iránt érdeklődött, megfenyegették és zsidózva kidobták. Ferencvárosban pedig a Ferencvárosi Lokálpatrióták kampányanyagait az önkormányzati lappal, a fideszes Ferencváros Újsággal együtt terjesztették, amikor pedig a 444.hu rákérdezett, hogy honnan volt sok százezer forintjuk a szóróanyagra és annak postai terjesztésére,  szervezet sajtósa azt mondta: „Erre nem vagyok köteles válaszolni.”

Most viszont eljött a totális lebukás pillanata:

kiderült, hogy  „ellenzékiként” indítják a fideszes ferencvárosi polgármester tanácsadóját!

A 444.hu ugyanis leleplezte, hogy a Ferencvárosi Lokálpatrióták azt a Tóth Lászlót próbálják ellenzéki jelöltként eladni, aki 2015 áprilisa óta havonta bruttó 381 ezer forintot kap Bácskai János ferencvárosi polgármestertől egy tanácsadói szerződés alapján. Tóth cége, a Zymhod Kft. állítólag üzletviteli tanácsokat ad a kerület vezetőjének, ráadásul csak szóban, vagyis ennek semmilyen nyoma nincs, a teljesítést a polgármester aláírása igazolja.

Elég életszerűtlen, hogy a fideszes polgármester fizetett csókosa valódi ellenzéki legyen.

Márpedig ha Tóth László fideszes álellenzéki, akkor az őt indító Ferencvárosi Lokálpatrióták is Orbánék szekerét tolják, méghozzá az Erzsébetvárosban induló Hunvald Györggyel együtt. Ennél nyilvánvalóbb lebukást nem igazán lehet elképzelni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!