Rónai Egon leiskolázta Puzsért – grimaszon kívül semmire sem tudott válaszolni a jelölt

Kép: atv.hu

Tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának Puzsér Róbert volt az egyik vendége, Rónai Egon műsorvezetése mellett. Akinek volt ereje végignézni a teljes 15 percet, annak két dolog lett nyilvánvaló a beszélgetés végére:

  1. Puzsér egy már-már pszihés tüneteket mutató idióta,
  2. Rónai Egon zseniális újságíró.

Puzséron kezd elhatalmasodni a -szerintünk tudatosan- felvett szerep, és úgy tűnik, hogy már nincs éles határvonal Puzsér elméje és a szerep között. A legvadabb összeesküvés hívők is elismerően csettinthettek, amikor kifejtette, hogy gyakorlatilag rajta kívül mindenki a NER elválaszthatatlan része.

Rónai viszont zseniálisan, lépésről lépésre húzta bele Puzsért, hogy saját maga cáfolja meg saját magát. A kérdésre, hogy érdemesebb lett volna-e elindulni az előválasztáson, mert az tisztább viszonyokat eredményezett volna, Puzsér azt válaszolja, hogy nem, mert akkor nem lenne most alternatíva,

elismerve ezzel, hogy vesztett volna Karácsonnyal szemben!

Most pedig van alternatíva, mert ő, ott lesz a szavazólapon. Mikor felteszik neki a kérdést, hogy Berki is ott lesz, akkor Berki már nem számít alternatívának. Tudják még követni?

Nem nagyon tudunk Puzsérnek azzal a mondatával vitatkozni, hogy Berkit a Fidesz tette jelöltté, de nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy Puzsér indulása is egyedül a Fidesz érdekeit szolgálja. Hiába ekézi az MSZP-s Horváth Csabát, amikor Rónai azt mondja neki, hogy perelje be Horváthot a kijelentéseiért, és ezzel tudja majd bizonyítani, hogy ő nem a Fidesz segítségével szedte össze az ajánlásait, már erősen visszavonulót fúj.

A Puzsér által, a budapesti parkolási maffiáról felvázolt képből már csak Pataky Attila hiányzik, meg egy-két UFÓ, annyira zavaros és ellentmondásos az egész. Látszik, Puzsér a pszichés terhelhetőségének a végénél jár. Amikor Rónai szembesíti ordenáré, nyomdafestéket nem tűrő stílusáról, és azzal, talán ez az oka, hogy mindenki kihátrált mögüle, mintha meg se hallaná.

De a beszélgetés csúcspontja, amikor kifogásolja, hogy Karácsony Gergely a Népszavában tud cikket írni, ő meg nem. “Próbált a Népszavában cikket megjelentetni?” – teszi fel a legkézenfekvőbb kérdést Rónai. A válasz ne lepje meg Önöket, nem is szertné, ha megjelentetnék az írásait.

Akinek van ereje, ITT megtekintheti a beszélgetést!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!