A Nemzeti Választási Bizottság falaz Tarlóséknak? – Nem tárgyalják a kínos ügyeket!

Forrás: Máthé Zoltán, MTI

Csütörtökön tárgyalt volna arról a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), hogy van-e átfedés Berki Krisztián és Tarlós István főpolgármester-jelöltek ajánlásai között.

Az ellenzéki javaslatra indított ügyet azonban az NVB inkább nem tűzte napirendre, így nem tárgyalnak róla.

A szavazáson az 5 ellenzéki párt által delegált tagon kívül senki nem voksolt arra, hogy a napirendi pontot megtárgyalják – közölte a 444.hu.

Nem véletlen, hogy nem szavazták meg a kormánypárti delegáltak Berki ügyét:

mivel ha bebizonyosodik a főpolgármester-jelölt csalása, akkor kiderül, hogy a Fidesz is erősen sáros a dologban.

Erre talán az egyik bizonyíték, hogy Berki előszeretettel szerepel a fideszes médiában, hisz sokaknak nem számít más, csak a pénz. Így a kormánynak nem volt nehéz olyat találni, akit az ellenzéki jelöltekkel együtt mutogathatnak, így összemoshatják őket Berkivel, bolhacirkusznak beállítva a választást, jelezve, hogy csak Tarlós lehet esélyes.

Korábban amúgy felvetődött már, hogy Berki nem tisztességes úton jutott az induláshoz szükséges aláírásokhoz, hanem a Fidesz segítségével.

Puzsér Róberték is szerettek volna már az ügyben eljárást indítani, mivel ők azt mondták, hogy figyelték Berki aláírás gyűjtő pultjait, és a sajátjaikkal összehasonlítva, lehetetlennek tartják, hogy reálisan összejöhettek Berkinek az aláírások, mivel alig volt forgalmuk. Ráadásul Berki nem is igazán vett részt a gyűjtésben, ő csak a nevét és arcét adta ehhez az egészhez.

Az NVB azonban Puzsérék beadványát is elutasította, ezzel pedig jelezték, nem kívánnak foglalkozni az üggyel!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!