Nyíltan erőszakra uszítanak a miskolci képviselő Facebookján. Nem tesz semmit

Tegnap délután óta olvasható egy poszt a miskolci Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő Facebook oldalán, ami bőven kimerít jó néhány, a BTK-ban szereplő bűncselekményi tényállást. A poszt szerzője a következőkben látja a miskolc-perecesi romákkal szembeni helyes magatartást:

“Ide nem kellenek politikusok nem kell hibaztatni senkit.. Ameddig nulla kormanyunk van nulla Miskolci polgármesterrel semmi nem lesz.. Egyebkent sem…jol elverni mindenkit ha kell tartosan mozgaskeptelenne tenni, kiallitani díszdobozba a retkekeket a főtérre hogy igy jár minden integralodni keptelen szar…nem kell itt törvény meg jog.. Minek? Eroszakot eroszakkal lehet kioltani..”

A Mi Hazánk Mozgalom miskolci polgármesterjelöltje láthatóan saját maga kezeli Facebook oldalát. Az is látszik, hogy viszonylagos gyakorisággal teszi mindezt. Akkor is éppen az oldalán tartózkodott, amikor a fenti poszt felkerült oda. Bizonyára jól el is olvasta és miután látta, hogy magasan ez kapta a legtöbb like-ot (15), úgy érezte, továbbra is ott a helye egy ilyen gyalázatos, uszító szennynek.

Pakusza a Jobbik elhagyása után csatlakozott a jóval radikálisabb, sokak által a Fidesz fiókszervezetének tartott Mi Haznánk Mozgalomhoz. Azon nem csodálkozunk, hogy nyilvánvalóan esélytelen aspiránsként elindult a választáson, ezzel is gyengítve a minden demokratikus ellenzéki párt és a civilek által támogatott Veres Pál esélyeit. Amin csodálkozunk, hogy családos emberként, eltűnt belőle minden jóérzés. Mi készteti arra, hogy egyetértően otthagyjon egy ilyen írást a saját oldalán?

Pakusza két dolgot tehetett volna akkor, amikor ezt a fröcsögést olvasta. 1. Azonnal törli 2. Feljelentést tesz. Egyiket sem tette. Ezek szerint egyetért. Önök pedig szavazhatnak majd egy ilyen “nagyszerű” emberre. Ne tegyék!

3 Pakusza Zoltán Kezdőlap

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!