Üzentek a fideszes szavazók Tarlósnak! Emiatt valóban őrjönghet!

Úgy tűnik, Tarlós István hisztérikus viselkedése egyre jobban elriasztja a szavazókat. Amióta kiderült, hogy Karácsony Gergely és a főpolgármester gyakorlatilag fej-fej mellett állnak a felmérésekben, Tarlós egyre kevésbé tud uralkodni az idegein. Valószínűleg azt érzi, amit fideszes már nagyon régen élhetett át: hogy ennek bizony vereség lehet a vége. Ezért ordibál Tarlós hangszóróba, ezért nevezi őrjöngve szellemi fogyatékosnak azt, aki csupán annyit mer kérdezni tőle, hogy miért nem mer kiállni vitázni az ellenzék jelöltjével és ezért dobálózik összegyűrt papírlapokkal.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy meddig tart a főpolgármester kommunikációs leépülése, de az már biztosnak tűnik, hogy ezzel is csak maga alatt vágja a fát. A Publicus Intézet felmérése szerint

csaknem minden tizedik fideszes inkább Karácsony Gergelyre szavaz!

A számok nyelvén ez azt jelenti, hogy Karácsonyra a Fidesz szavazók 9, az MSZP szavazók 91, a DK szavazók 95, míg a Momentum szavazók 69 százaléka voksolna.

Az összes megkérdezett körében Tarlós István főpolgármesterre 37 százalék, Karácsony Gergelyre pedig 34 százalék szavazna. Vagyis a két jelölt között már csak néhány százalék a különbség, ami a felmérés hibahatárán belül van.

Az is kiderült, hogy

aki Puzsér Róbertre vagy Berki Krisztiánra voksol, az elvesztegeti a szavazatát.

Puzsérra ugyanis csupán a megkérdezettek 4 százaléka, Berki Krisztiánra pedig mindössze 1 százalékuk tervezi leadni a szavazatát. A bizonytalanok aránya 25 százalék.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!