Orbán szerint ő magasabb rendű

Meg tudja mondani valaki, hogy milyen értékrend szerint osztályozza az embereket Orbán Viktor? A kormányfő ugyanis a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének XII. kongresszusán azt mondta a Parlamentben, hogy

„mutassuk meg a világnak, milyen is az igazi, mély és magasabb rendű élet”.

Azt, hogy az emberi életeket meg lehet különböztetni magasabb rendű és alacsonyabb rendű besorolás szerint, sajnos nem új mondás a világtörténelemben, Nyolcvan évvel ezelőtt már volt olyan politikus, aki ilyesmit állított, méghozzá Németországban.

Igen, egy Adolf Hitler nevű gazember merte kijelenteni, hogy vannak magasabb rendű és alacsonyabb rendű emberek.

Hogy Hitlerrel mi lett, azt tudjuk. Most meg itt van nekünk ez az Orbán nevű gazember, aki olyan simulékonyan próbálja becsempészni a közbeszédbe a náci szóhasználatot és ideológiát, hogy még azt is megkockáztatjuk: a legtöbben észre sem veszik.

Pedig Orbán mostani kijelentése egyáltalán nem előzmény nélküli. Kövér László idén májusban már kimondta, hogy vannak emberek, akik nem érnek annyit, mint a többiek. Az Országgyűlés elnöke szerint ugyanis a normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje, nem feltétlenül tartja magát egyenrangúnak. Aztán a Pesti Srácok firkásza írta le büszkén, hogy ők bizony nem szeretnének tolószékes embereket látni plakátokon – jelezve, hogy ezt már nem bírná el a felsőbbrendű fideszes világképük. Nemrég pedig Tarlós István jelentette ki, hogy „Magyarországon ma elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni.” Vagyis a főpolgármester szerint a szellemileg sérült emberek „elviselni” kell… őszintén kíváncsiak vagyunk, mit csinálna Tarlós szíve szerint ezekkel a beteg emberekkel.

Látható hát, hogy Orbán beszéde nem elszólás. A Fidesz alacsonyabb és magasabb rendű emberekre osztja a világot.

Mondjuk ki, ne kerülgessük a forró kását: ez nettó fasizmus.

Aki tehát a Fideszre szavaz, az arra adja a voksát, hogy a felsőbbrendűnek nyilvánított emberek ítélkezhessenek a többieken.

Azt, hogy ez hová vezet, sajnos már tudjuk.

Most még megállíthatjuk ezt az őrületet. De már nem sokáig.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!