Durvul a helyzet – Gyurcsány kíméletlenül nekiment Orbánéknak

Gyurcsány Ferenc a tőle már megszokott módon, ismét kegyetlenül betámadta Facebook-posztjában az egész Orbán-rendszert, ezzel rávilágítva, milyen is valójában a Fidesz.

A volt miniszterelnök nem először osztotta meg véleményét Orbánékkal kapcsolatban, de úgy látszik, egyre jobban belejön a dologba, és egyre keményebb hangnemet üt meg:

“Orbán szerint a keresztény szabadság lényege, hogy az az egyéni teljesítmény érdemel elismerést, amely a közösség javát is szolgálja.

Végre megértettem, hogy azt a rettenetes rablást amit ezek elkövetnek, azért nem üldözi, bünteti a magyar állam, mert annak legmélyén a keresztényi szabadság megnyilvánulása van. Hiszen ha mint gondolják és mondják, ők maguk a magyar nemzet, akkor ha ők gyarapodnak, azzal a nemzet is gyarapodik.

A keresztényi szabadság ezzel a magukat a hazával azonosító tolvajok hitének fundamentuma.

A nagyobb lopás nagyobb szabadság. A tolvajok meg egyre keresztényibbek. Ha többet lopsz, jobb keresztény vagy.

Meggyónni náluk mostantól azt kell, ha nem vagy gazember, ha nem hazudsz, ha nem tekinted magad többnek embertársaidnál.

Téved tehát, aki egyszerűen zagyvaságnak gondolja az orbáni mondatokat. Nem az. Ez kérem a gazemberek hitének megteremtése, az a remény, hogy bűnük nem csak hogy nem talál majd büntetésre, de az egyenesen a kívánt üdvözülés előfeltétele.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!