A kormány tagadja, hogy szavazatvásárlási céllal ad plusz juttatást ősszel!

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint, semmi összefüggés nincs a közalkalmazottaknak nyújtott egyszeri plusz juttatás, és az őszi önkormányzati választás között.

Pedig milyen érdekes, hogy nem néhány hónappal a választás után, mondjuk karácsony előtt kapják meg ezt a nettó 54 ezer forintot, hanem ősszel, a választás előtt.

Ráadásul mindezek mellett épp most kapják meg a nyugdíjasok is a 9000 forint értékű rezsiutalványukat (amit persze az Ukrán nyugdíjasok is megkapnak). A legdühítőbb pedig, hogy pofátlanul tudják mondani a kormánypártiak, hogy ezek a juttatások teljesen függetlenek a választástól!

Kontrát Károly kijelentette:

“Az értékteremtő munka elismeréseként, nem pedig kampánycéllal nyújt a kormány a havibéren felül nettó 54 ezer forintos egyszeri juttatást a közfoglalkoztatottaknak”.

Hozzátette, hogy mindezt a “jelentős gazdasági növekedés” tette lehetővé, meg az, hogy rengeteg közfoglalkoztatottat rúgtak ki az elmúlt időben, így a megmaradt pénzt szét tudják osztani a még meglévők között – közölte a 444.hu.

Az államtitkár többször is kihangsúlyozta (hátha így elhiszi valaki), hogy ennek a plusz juttatásnak, semmi köze nincs az éppen zajló kampányhoz, de azt azért hozzátette: minden közfoglalkoztatott szeptember 20-ig meg fogja kapni a plusz összeget.

Kontrát végül újra kiemelte, hogy ezzel nem célja a kormánynak szavazatokat vásárolni!

Bár akinek van egy kis esze, az át tudja látni a kormány taktikáját, hogy mindig épp a választás előtt adakozik a kormány, aztán évekig semmit se ad.

“A támogatással elismerjük a társadalom számára hasznos munkájukat azoknak, akik még a közfoglalkoztatásban dolgoznak. Emellett az érintettek álláskeresését is támogatni szeretnénk az összeggel” – mondta végül az államtitkár.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!