Majdnem nekiment Karácsonyéknak Tarlós – csak egy hajszálon múlt a tettlegesség (+videó)

Hajszálon múlt, hogy nem történt komolyabb baj.

Majdnem tettlegességig fajult egy vita Tarlós István és Karácsony Gergely egy aktivistája között tegnap a Dohány utcában. Az aktivista azt szerette volna megtudni a főpolgármestertől, hogy részt venne-e egy vitán az ellenzék közös jelöltjével. Ismeretes, Karácsony nemrégiben bejelentette, hogy ő bármilyen feltétel mellett hajlandó lenne vitázni, a labda ezért szerinte Tarlósnál pattog.

A főpolgármester nyilván máshogy látja azonban a helyzetet, közölte ugyanis, hogy szerinte csak azután lehet vitáról szó, ha Karácsony előtte megállapodott arról a másik két jelölttel, Puzsér Róberttel és Berki Krisztiánnal. (Hogy miért gondolja úgy Tarlós, hogy csak Karácsony dolga bármiben is megállapodni az érintettekkel, és neki semmit nem kell tennie azért, hogy létrejöjjön a vita, azt a főpolgármester nem részletezte.)

Egy ponton túl a vita olyannyira elfajult Tarlós és az aktivista között, hogy a fideszes politikus – láthatóan pattanásig feszült idegekkel, és a fizikális agresszió határán – belemászott a férfi arcába, és alpári módon elkezdte sértegetni őt és a társait. Egyiküknek pl. azt mondta, hogy “legalább választhatott volna egy okkersárga pólót a kanárisárga helyett”, egy másikhoz pedig dedósan hozzávágta, hogy “egy madár lepiszkította a szemüvegét”.

De nem érte be ennyivel, később még jobban elgurult a gyógyszere, amikor egyszerűen lebetegezte azt az aktivistát, aki szerint Tarlós bizonyára azért nem vállalja a vitát, mert Orbán Viktor erre nem ad neki engedélyt.

„Maguk gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen szarul áll”

– fröcsögte a főpolgármester, majd elviharzott a helyszínről.

Aki kíváncsi a teljes videóra, itt megnézheti:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!