Gyurcsány őszinte vallomást tett politikai pályafutásának végéről

fotó: 24.hu

A politikai élet elmúlt 15 évének legmeghatározóbb személyei közé tehető Gyurcsány Ferenc, akitől még Orbán Viktor is fél.

Igen, ezt kimondhatjuk, hogy Orbán fél tőle, mivel tudja, a volt miniszterelnök tudása, kiállása, és spontán szónoklatai, kenterbe verik őt.

Nem véletlen kapott az alkalmon annak idején Orbán az öszödi beszéd kapcsán, mivel ez volt az egyetlen esélye arra, hogy lerombolja legnagyobb ellenfele tekintélyét, és magához ragadja az ország irányítását.

Gyurcsány nemrég Békéscsabán fiatalokkal találkozott, akikkel őszinte és közvetlen beszélgetést folytatott. A találkozó után tett egy Facebook bejegyzést, melyben kitér arra is, ami a fideszeseket a legjobban érdekli: mikor száll végre ki a politikai életből!

“Vagy ezerszer hallottam a kérdést: az én anyagi helyzetemben miért nem hagyom abba és hagyom az egészet a csudába, miért nem süttetem a hasamat valahol Floridában?

Akkor tessék!

El tudják képzelni, hogy ennyi szörnyű év után Békéscsabán vagy száz 16-20 éves fiatal lány és fiú egy szép szeptemberi napon Magyarországról, a világról akar beszélgetni, az milyen érzés? Persze, a szelfi is fontos, de egy nagy csapat utána se akar hazamenni. Leülünk a Kőrös partjára, kérdeznek a Brexitről, az M4 autópálya megépítésének elmaradásáról, a Jobbik megítéléséről és még ezer dologról. Nem pletykákat akarnak hallani. Okosak és nyitottak.

Nem kell feladni. Van remény, például bennük. És már elmúlt este nyolc, sötétedett, de még mindig maradtak volna.

Bámulatos este volt.

Köszönöm nektek.”

Gyurcsány tehát ezzel a bejegyzésével meg is válaszolta a nagy kérdést:

Egyelőre nem áll szándékában feladni a küzdelmet, nem hagyja ott a politikai életet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!