Rendkívüli: fenyegetőzésbe kezdett Orbán – frontálisan nekiment a fővárosiaknak

Gulyás Gergely, az Orbán-minisztériumot vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján megerősítette: ha nem Tarlós nyer, felbontja a kormány azt a megállapodást, amit tavaly kötött a főpolgármesterrel a miniszterelnök.

Gulyás leszögezte: szerinte az alkalmas főpolgármesternek, aki az együttműködést keresi a kormánnyal. Aki alkalmatlan, mint Karácsony Gergely, “az pedig elutasítja az együttműködés lehetőségét és hadállásnak tekinti a főpolgármesteri tisztséget”.

Gulyás szerint a Tarlóssal kötött megállapodás

“az egy politikai megállapodás volt, ami csak kettejük között érvényes.”

Hogy Gulyás vajon miért gondolja azt, hogy valójában Karácsony az, aki hadállásnak tekinti a főpolgármesteri tisztséget, és nem pedig ők, amikor épp most jelentette be, hogy a kormány fogja fel rúgni a már megkötött megállapodásokat, ha ki merik szavazni a Fidesz jelöltjét, arra sajnos nem tért ki.

Ismeretes: a Fidesz főpolgármester-jelöltje tavaly novemberben kötött megállapodást Orbánnal. Azt állította, a 15 pontos együttműködés mintegy 1000 milliárd forintot jelentene Budapestnek. Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor most ezzel az 1000 milliárd forinttal próbálja megzsarolni a budapestieket, hogy elveszítik ezt a pénzt, amennyiben rossz helyre húzzák az ikszet. Mi azt mondjuk,

ne engedjünk a zsarolásnak,

ne engedjünk a maffiakormány félelemkeltésének! Bármivel is próbálkozzon Orbán – akár fenyegetőzéssel, akár rendőrök bevetésével -, mutassuk meg, hogy a budapestiek nem kérnek ebből az aljas politikából.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!