Itt a beismerés! Puzsér és Berki a Fidesz embere!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz végre nyíltan elismerte, hogy Berki Krisztián és Puzsér Róbert az ő emberük.

Az, hogy mindezt nem szóban, hanem egy plakáttal tették, semmit sem von le a dolog értékéből.

A Fidesz – vagyis pardon: a Fidelitas – ugyanis egy olyan plakáttal jött ki, amelyen Karácsony Gergelyt Puzsér Róbert és Berki Krisztián között ábrázolják felettük a felirattal, miszerint „Budapest nem cirkusz!”, alul pedig az olvasható, hogy „Ne bízzuk rájuk a várost!”

Ez a plakát a beismerése annak, hogy Puzsér és Berki a Fidesz által kiosztott szerepet játszák.

Puzsér és Berki azért lettek jelöltek, hogy Karácsony Gergelyt komolytalannak lehessen bemutatni. Ez a plakát ezt teljesen nyilvánvalóvá teszi. Ezért ordítozik annyit Puzsér és ezért mocskolja kizárólag Karácsonyt – mert erre szól a megbízása. Szinte hallhatjuk is lelki füleinkkel a fideszes megbízót: húzd le magad mellé ezt a Karácsony gyereket, csinálj vele minél nagyobb cirkuszt, hadd lássák azt, hogy ő valójában a te szinteden van! Berki Krisztiánnak is hasonló a feladata: minél nagyobb hangon bebizonyítani, hogy ő egy komolytalan bohóc, szinte szájba rágva ezzel a fideszes üzenetet, miszerint „ilyenek ezek az ellenzéki jelöltek”.

Az egészről messziről bűzlik, hogy a Fidesz ezt így tervezte.

Ezt egyébként az is igazolja, hogy Berki úgy tudott „összegyűjteni” csaknem tízezer ajánlást, hogy mindössze néhány magányos pultja árválkodott a fővárosban. Egyiknél sem álltak sorok, de nem is ezért tették ki őket, inkább csak alibinek kellettek, hogy ne legyen feltűnő, honnan is kerültek elő az egyébként a Fidesz által szállított Kubatov listás aláírások.

Ez a Fidesz módszere. Annak idején bejött nekik a bohócos plakátkampány, ezt fejlesztették tovább 2018-ban, amikor Soros oldalán szerepeltették az ellenzéki pártvezetőket. Most pedig, hogy Karácsony Gergelyt semmilyen lejárató személlyel nem tudták kapcsolatba hozni, gyorsan kreáltak melléje két, általuk fizetett bohócot.

Ebből a szempontból egyáltalán nem baj, hogy elkészült ez a plakát: legalább emlékezteti a budapestieket, hogy Puzsér és Berki a Fidesz embere.

Karácsonynak így csak a Budapestet patkányfészekké tevő fáradt Tarlóst kell legyőznie.

Az pedig nem lesz nehéz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!