Döbbenetes kijelentést tett Kövér László – meg tudja indokolni, amit mondott?

A kormányzat egyik központi témája a népesedés kérdése, és úgy tűnik, minden (pénzügyi) eszközt bevetnek, hogy megállítsák a népességcsökkenést, és több gyermek szülessen hazánkban. Mindemellett, gondolkodásmódban elmentek egy olyan keresztény-fundamentalista irányba, ami már-már kezd rémísztőnek hatni.

Kövér László egyenesen a halál kultúrájáról beszél az abortusz kapcsán, és sorolhatnánk az idézeteket a vezető fideszes politikusoktól, akik a nőket egyszerű szülőgépnek tekintik.

De nem volt ez mindig így. 1990-ben a Reform magazinnak adott interjút Kövér, Orbán Viktorral és Deutsch Tamással az oldalán. Akkor Kövér azt mondta:

“Az abortuszvitát kormányzati útra terelni meggyőződésünk szerint ugyanolyan hiba lenne, mint az állami iskolákban a hitoktatást kományintézkedéssel bevezetni.”

Úgy látszik, Kövér nem hülyének született, hanem csak egyszerűen azzá vált, lehet a Fidesz tesztoszteronnal telített kollégiumi szobái voltak rá is ilyen rossz hatással. Mindenesetre az látszik, hogy a Fidesz alapításakor meghatározott értékeket nemhogy sutba dobták, hanem éppen az ellenkezőjére váltották.

Ilyenkor már csak az a kérdésem marad, hogy miért nem köpnek inkább fel a levegőbe egy jó nagyot, majd állnak alá? Az valószínűleg még akkor sem lenne ennyire kellemetlen, ha az M1 Híradóban leadják, mint ez a gerinctelen véleményváltoztatás!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!