Sztálinista módszerek: kitörölték Navracsics Tibort a Fidesz múltjából

Van aki még saját emlékei alapján, mások csak a történelemkönyvekből ismerik, hogy Sztálin miután kivégeztette vagy Szibériába száműzte egy-egy elvtársát, utána még a fényképekről is kitöröltette a nemkívánt személyt.

Sztálinnak még könnyű dolga volt, nem létezett az internet, ami mindent megőriz, könnyebb volt manipulálni az embereket az újságokon, rádión keresztül. Orbán sírva könyörgi vissza azokat az időket, mert őt bizony nap mint nap szembesítik régebbi mondataival, állításaival.

Nem is maradt tétlen miniszterelnökünk, és  szembemenve a világgal, megpróbálta Navracsics Tibor, számára ma már kellemetlen mondtatát kitörölni az internetről:

“A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot, ezt láthatjuk a 300 forintos euróban”

Persze az internetről már nem tudták eltüntetni, de a Fidesz honlapjáról azonban igen! A Google kereső még hozza az adott oldalt,

kormany a felelos google kereses

de rákattintva már csak ezt látjuk:

fidesz hu torolt anyag

Tudjuk jól, az egykori frakcióvezető nem fekszik már olyan jól Orbánnál mint egykor, megfertőzte Brüsszel liberalizmussal teli levegője, ezért hát megpróbálják eltüntetni.

Szerintünk ezzel csak Navracsicsnak tesznek jót. Ma már nem előny a fideszes múlt, és egyre inkább kellemetlenné fog válni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!