A hatalom megtartása érdekében a választási csalástól se riad vissza a Fidesz?!

Az RTL Klub Híradó számolt be arról, hogy a Harkányban zajló események akár még választási csalásként is értelmezhetőek. A település névjegyzékében szereplő választók száma ugyanis az elmúlt 16 hónapban az ötödével nőtt.

A csatorna közlése szerint, a tavalyi országgyűlési választásokhoz képest idén már 750-nel többen szerepelnek a névjegyzékben.

Hozzátették azt is, hogy ez a hirtelen növekedés azért is furcsa, mivel a városban élők száma ez idő alatt csak nagyjából 170-nel nőtt.

A Harkányhoz tartozó Terehegyen is kiugróan magas gyarapodás figyelhető meg, ahol 2014-ben még csak 453 fő szerepelt a választási névjegyzékében, idén ez a szám azonban már 776 szavazó.

Ez összesen 71 százalékos növekedést jelent öt év alatt.

Varga László független polgármester-jelölt szerint a kormánypárti városvezetés így akarja megmenteni hatalmát a bukástól. Közokirat-hamisítás miatt feljelentést is tett a rendőrségen, melyben már megindult a nyomozás.

Ezzel szemben a fideszes polgármester szerint azért nőtt ilyen mértékben az elmúlt években a választópolgárok száma a térségben, mivel Harkányba szívesen költöznek az emberek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!