Újabb válság előtt a Jobbik? Megindultak a hatalmi harcok

Forrás: YouTube.com

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be: a párt őszi tisztújításán indulni készül az elnöki tisztségért.

Mindez nem meglepő, mert a mostani elnök Sneider Tamás -valamikori szkinhed nevén Roy- szinte láthatatlan a médiában, a közvélemény előtt, nem láthattunk tőle sem ütős parlamenti hozzászólást, sem pártjának irányt mutató írást. Leginkább azzal került be a médiába, hogy fiai a Betyársereg tagjai, és az ellenük folyó büntetőeljárásban kiállt értük.

Jakab azonban elég aktív volt, gyakorlatilag ő vitte az elmúlt időszakban a hátán a Jobbik média megjelenéseit. A műsorban kijelentette, hogy

egyértelműen a néppártosodási irányvonalat fogja követni megválasztása esetén.

Még mielőtt elkezdenénk tapsikolni, hogy a Jobbikből végre egy elfogadható párt válik, Jakab a műsorban elmondta:ő nem jobb- vagy baloldaliaknak szóló pártot vezetne, hanem olyat, ami a nép egészét szólítja meg.

Ez pedig egy totális populista duma.

Nem más, mint az ideológiák fölé emelkedés látszatával eltakarni kívánt ötlettelenség és szakértelemhiány. Ugyanis az nem igaz, hogy nincsennek jobboldali és baloldali válaszok a problémákra, és csak válaszok vannak. Jól látjuk, hogy hova vezette az országot az ízig-vérig jobboldali populista politika!

Kedves Jakab Péter! A jobboldali populisták már nagyon régen a Fideszben ülnek, úgyhogy ez a hozzáállás kevés lesz, ha valóban talpra szeretné állítani a szétesőben lévő pártját!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!