Mészáros gyerekei is Zánkára mennek – de nem táborozni fognak

Mészáros jött, pályázott és nyert… ismét! Így is lehetne nézni a helyzetet, de sajnálatos módon, ma már nincs olyan kormány által kiírt közbeszerzés, melyet ne Mészáros Lőrinc vagy valamelyik családtagja nyerne el.

Így lett Orbán Viktor barátja az egyszerű gázszerelőből az ország egyik leggazdagabb embere!

Lehetne mondani, hogy nem ért semmihez, mégis milliárdos, de egy valamihez azért biztosan ért, jól tud helyezkedni. És ma Magyarországon sajnos nem a teljesítmény vagy az évtizedes tapasztalat számít, csak az, milyen kapcsolatrendszerrel bír az ember.

Most legutóbb a zánkai Erzsébet-tábor felújítására írt ki közbeszerzést a kormány, melyet összesen 26 milliárdra terveznek (mint tudjuk, ezek a tervek csak irányadóak, így várhatóan sokkal több lesz a végleges összeg), és ennek első ütemét el is nyerte a Fejér-B.Á.L. Zrt. vezette konzorcium 16,8 milliárd forinttért – közölte a Magyar Hang.

A nyertes cég természetesen az ország építőjéhez kapcsolódik, hisz a Fejér-B.Á.L. Zrt. Mészáros Lőrinc gyerekeinek tulajdona.

A lap szerint a zánkai tábor jelenleg teljesen le van zárva a kíváncsi szemek elől, így az előző tanév végén a területen 28 éve működő Egry József Szakgimnázium is megszűnt.

Szerintem ma már a közbeszerzés inkább csak formaság, megszokás miatt van, hisz mindenki tudja, hogy a végén ki vagy kik nyerik el a milliárdos kormányberuházásokat, arról nem is beszélve, hogy ki irányítja mindezt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!