Kiderült az igazság április 8-áról – ők árulták el az ellenzéket

Az LMP volt társelnökének volt pár keresetlen szava egykori pártjáról.

Nagy interjút készített Szél Bernadett országgyűlési képviselővel a Magyar Narancs. Sok más érdekesség mellett volt egy különösen szembeötlő része az interjúnak, melyben Szél elmesélte, hogy egykori pártja, az LMP hogyan árulta el a választókat április 8-án. A képviselő úgy fogalmazott, idézzük:

“Mára világos, az volt a cél, hogy minket kicsináljanak, aztán átvegyék a pártot.”

Ismeretes, Szélt és a párt akkori másik társelnökét, Hadházy Ákost fegyelmi eljárás keretében távolították el a pártból, azért mert együtt akartak működni a többi ellenzéki párttal a kormányváltás reménye érdekében. Szél szerint voltak olyan csoportosulások az LMP-ben, amelyek ezt a kísérletet foggal-körömmel próbálták megakadályozni.

“Én a választás után tudtam meg, hogy kétféle eredményváró bulija volt az LMP-nek”

– fogalmazott Szél. Mint mondta, az egyik eredményváró bulit, a hivatalosat a párt elnöksége szervezte, volt azonban egy másik is, amelyet azok szerveztek titokban, akik elutasítottak mindenféle együttműködést. A képviselő szerint egyesek populista retorikával próbálták elérni, hogy sokan ellenük forduljanak, pedig szerinte a választók értékítélete alapján politikailag jó irányba vitték Hadházyval az LMP-t. Szél bár nem akart rosszat mondani pártjáról, azt azért sokat sejtetően elmondta, hogy

az, hogy gyakorlatilag “lefejezték” a pártot, nyilvánvalóan a Fidesznek kedvezett, ugyanúgy, mint ahogy az a Jobbik és a Mi Hazánk esetén történt,

ergo bárkik is voltak az LMP-ben az árulók (van egy erős sejtésünk, kik lehettek azok… – a szerk.), nagy valószínűséggel céljuk tényleg az lehetett, hogy Orbán hatalomban maradását segítsék.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!