Civilek állítottak csapdát Orbánnak! Vajon mit lép erre?

Emlékeznek arra, amikor a dühös Simicska Lajos több helyre is kimázolta, hogy Orbán egy g…i? Akkor a fideszes aktivisták és a hatóságok rekordidő alatt tüntették el a kormányfőt gyalázó feliratot, de ugyanez történt akkor is, amikor az országban egymás után jelentek meg az O1G feliratok. Amikor pedig a kisvasutazó Orbán karikatúrákat festett a házfalakra valaki, az önkormányzatoknál külön takarítóosztagok által készenlétben a meszesvödrökkel, hogy minél hamarabb lefesthessék az Orbánt nevetségfessé tévő képeket. Mindebből egyértelmű, hogy

Orbán attól tart a legjobban, ha nevetségessé teszik.

Erre figyelhettek fel a magukat Kossuth térieknek nevező elégedetlen polgárok, mert egy olyan akciót szerveztek a Budai Várban a Karmelita kolostor elé, amitől a miniszterelnök és fideszes hívei garantáltan őrjöngenek. A Szabó Gábor Tuareg vezette csoport ugyanis egy hétre engedélyt kért a Várgondnokságtól, hogy demonstráljanak, illetve az önkormányzati választásokon való részvételre buzdítsanak. Amikor aztán az engedélyt megkapták, felállítottak egy sátrat, aminek az egyik oldalára azt írták: „Szavazz és számolj! Október 13”. A másik, Karmelita Kolostor felé néző oldalon viszont kétméteres betűkkel ez olvasható:

„VISZLÁT A SITTEN, DÖBRÖG1!”

A feliratot felfedező 444-nek a demonstrálók elmondták, hogy Orbán várba költözése ellen tiltakoznak, mivel ennek a költsége elérheti akár a 25-30 milliárd forintot is. És hogy még egyértelműbb legyen a véleményük a kormányfőről, a „Döbrögi” szó utolsó három karaktere az O1G rövidítést formázza.

Az akció a közösségi oldalon már több tízezer lájkot kapott.

A főszervező azt írja, hogy a felirat valójában egy Orbánnak állított csapda.

Bejegyzésében így fogalmaz: „Ha megtámadnak minket odafönn, vagy hatósági erőszakkal lebontanak, az is nekünk jó, hiszen pont egy létfontosságú választás kampányában mutatja meg a Rezsim a valódi arcát. Ennek pedig erős mozgósító hatása lenne a demokratákra. Ha pedig nem meri megtenni, félve a népszerűtlenségtől, akkor is nekünk jó: az ellenzéki szavazók félelme oldódik, és megint csak nyugodt szívvel mennek szavazni, és tömegesen.”

Egy biztos: nehéz elképzelni, hogy a köztudottan hiú Orbán egy héten át eltűrje a provokáló feliratot. Még nem tudni, hogy mit vet be ellene, de hogy az eltávolítás során kerülni próbálják a nyilvánosságot, az szinte biztos.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!