Ez a Fidesz: amit ellopnak, azt ledolgoztatják velünk!

Fotó: parameter.sk

Brutális az a cinizmus, amivel Orbán rendszere hülyének nézi a magyar embereket! Már az is vérlázító, hogy az emberek által nehezen befizetett adókat ellopják és arra költik, hogy ők luxusban élhessenek. Ám ami most történt, az még a Fidesztől is pofátlanság világcsúcsa. A budaörsi Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskolában ugyanis

tisztasági festést szerettek volna a tantermekben a szülők, de az iskolát fenntartó Klebersberg Központ azt válaszolta: ők csak festéket adnak, a festést csinálják meg a szülők, ha akarják.

A cinikus válasz szerint még az ecseteket, vödröket és a takaráshoz szükséges fóliákat is a szülőknek kell beszerezniük. Ennek ellenére néhányan még így is vállalták volna, de ekkor jött az újabb csavar: az iskola délután és hétvégén nem engedélyezte a festést, pedig a szülők – akik ugye napközben dolgoznak – értelemszerűen csak akkor értek volna rá. Az intézmény közölte: a festést csak munkaidőben lehet elvégezni, és erre a szülők már nem vállalkoztak. Hisz épp elég áldozat lett volna pénzt és energiát fektetni a tantermek kifestésébe, szabadságot emiatt már senki nem akart kivenn. Így aztán a szülők önkéntes munkája meghiúsult, a hibákat pedig az RTL Klub értesülései szerint poszterekkel fedik el.

De azért abban talán egyetérthetünk:

ilyen vérforraló cinizmust még nem látott a világ!

Az adónkat azért fizetjük az államnak, hogy szolgáltassanak! És ebbe az is beletartozik, hogy például az iskolák tantermei szeptember elején normális állapotban vannak. Itt volt rá egy egész nyár, hogy rendbe hozzák! Mit csináltak eddig? Hol van az a pénz, amit beszednek tőlünk? És főleg: mi ez az elképesztő pofátlanság, hogy fessék ki a tantermet a szülők?

Olyan ez, mintha kifizetnénk egy mesterembert, majd az általa vállalt munkát nekünk kellene elvégezni!

És ne legyenek kétségeink: ebből a pofátlanságból a Fidesz előbb-utóbb rendszert fog csinálni! Egyes kórházakban már most is elvárás, hogy a hozzátartozók viszik be a kötszert és a vécépapírt, de lehet ennél még lejjebb is.

Hamarosan a kórházakban már a sebek átkötözését is a látogatókra bízzák? Vagy az utasoknak kell majd indítaniuk a vonatokat?

Jól látszik, hogy a Fidesz csak a lopáshoz ért, az egyszeri átlagpolgár pedig egyre kevesebbet kap az államtól a pénzéért. Ennek a vége pedig csak egyvalami lehet: az ország összeomlása.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!