Leleplezték Orbánt – Egy videó buktatta le a miniszterelnököt

Orbán Viktor régi álma teljesült azzal, hogy felköltözhetett a Várba, ahonnan pazar kilátás nyílik a főváros pesti oldalára, és ahonnan elzárva a pórnéptől élvezheti birodalmát.

Korábban a Várba költözés kapcsán L. Simon László azt nyilatkozta, hogy ugyan

“sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni”.

Azt már tudni, hogy sokba került a magyar adófizetőknek Orbán álmát teljesíteni, de sajnos az ígéretekkel ellentétben, nem mindenki élvezheti a pazar kilátást, ahonnan kitűnően lehetett látni például az augusztus 20-i tűzijátékot.

Míg az átlag emberek a Duna parton nyomorogtak az ország születésnapján, addig a kiváltságosok, Orbán várbéli teraszáról csodálhatták meg az eseményt. A VIP buli azonban nem volt előre beharangozva, és utána se adtak hírt róla a médiumok, és még Orbán közösségi oldalára se került fel kép vagy videó az eseményről.

Orbánt végül az egyik vendége buktatta le egy videóval, amit a közösségi oldalára töltött fel.

A brit milliárdos politikus, Lord Ashcroft megosztott egy videót, amit a Karmelita kolostor teraszán lévő partin készített az ünnepi tűzijáték alatt.

A héten tartott kormányinfón végül szóba került a teraszbuli, hogy kiderüljön magán vagy hivatalos esemény volt augusztus 20-án este. Gulyás Gergely először azt mondta, hogy nem tudja, mert nem tartózkodott itthon, később pedig, hogy a miniszterelnök azt hív meg a hivatalába, akit csak akar.

A videót a hvg.hu vette észre:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!