Gyurcsány kíméletlenül kiosztotta Orbánékat

Fotó: Halász Nóra

Mára egyre nagyobb nemzetközi aggodalmat jelent az Amazoniai katasztrófa, melyben a Föld levegőjét nagyban alakító esőerdő jelentős része pusztul el egy tűzvész során. Nemzetközi szinten egyre több politikus fejezi ki félelmét a katasztrofális eseménnyel kapcsolatban, azonban a magyar kormány részéről nem nagyon akartak vagy mertek megszólalni az üggyel kapcsolatban.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök pedig azt is tudja, miért hallgatnak Orbánék!

Szerinte csak azért nem szólaltak fel Orbánék a világ jelenlegi egyik legnagyobb katasztrófája kapcsán, mert az nem hozna nekik szavazókat. Nem szeretnének politikai konfliktusba kerülni a brazil elnökkel, mivel ha megtennék, azzal ők csak saját híveik közül veszítenének embereket.

Gyurcsány azt is leírta Facebook-oldalán, hogy Orbánék képesek bármit és bárkit elárulni, vagy bárki szaazatát megvásárolni. Hozzáteszi, hogy

saját nemzetük jövőjét árulják így el, pár százalék szavazatért.

“Nyilván nagyon fontos, hogy a kormánypárt aktuális hülyéje mit mondott tegnap vagy, hogy egy kisvárosban még nem állt össze az ellenzéki együttműködés. Eközben meg az Amazonas esőerdeje lassan leég, mi meg előbb-utóbb megfulladunk. Ez nyilván nem fontos a magyar kormánynak, mert úgy véli, hogy ha erről beszél, esetleg politikai konfliktust vállal a minősíthetetlen brazil elnökkel és az nem hoz szavazót. Bármit elárulnak, vagy éppen megvesznek egy szavazatért. Elárulnak most bennünket is” – írta közösségi oldalán a DK elnöke.

Gyurcsány Ferenc teljes Facebook-bejegyzése itt olvasható:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!