Bődületes botrány! Ebbe belebukhat a Fidesz már ősszel!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Annyi plusz adót préselt ki a magyar emberekből az Orbán-kormány, amennyit korábban még egyetlen kabinet sem hajtott be tőlünk! Az elmúlt négy évben összesen 6527 milliárd forint terven felüli bevételt könyvelhetett el a Fidesz, vagyis 2015 óta átlagosan több mint 1500 milliárd forinttal több folyt be az államkasszába. Persze, felületesen olvasva ezen az összegen is átsiklik az emberek szeme, de gondoljunk csak bele: egymilliárd forint az ezermillió! És ennek az ezermilliónak a hatezerszeresét taposták ki belőlünk csak plusz bevételként!

A legdurvább az, hogy ezt a bődületesen gigantikus összeget Orbánék nyomtalanul el is költötték!

Vagyis hiába dolgozunk és adózunk rengeteget! Az emberek semmit sem éreztek meg abból, hogy ezermillió forint 6500-szorosával többet hajtottak be tőlük! A Fidesz egyszerűen elszórta ezeket az ezermilliárdokat stadionokra, különböző presztízsberuházásokra, egy jelentős részét odaadták az egyházaknak és persze loptak is belőle bőven. Pedig ezt az évi átlagosan 1500 milliárd forintos pluszforrást el lehetett volna költeni oktatásra, egészségügyre, szociális juttatásokra, vagy az államadósság jelentős csökkentésére.

Tegyük már fel a kérdést: ezért dolgozunk? Hogy Orbánék az egészet magukra költhessék?

A jó hír az, hogy tehetünk ez ellen, méghozzá nem is olyan sokára. Minél többen szavaznak az őszi önkormányzati választáson a Fidesz ellen, annál több képviselőjük enyves kezét lehet eltávolítani a települések kasszáinak közeléből. Ha pedig a Fidesz elveszíti az önkormányzati embereit, rengeteg olyan híve lesz, akiket már nem tud majd fizetni a városok és falvak büdzséjéből. A hoppon maradt fideszesek előbb-utóbb elégedetlenkedni kezdenek, ami feszültséget és belső pozícióharcokat eredményez Orbán köreiben, és ez megindíthatja a Fidesz széthullását. Szóval le kell váltani a Fidesz embereit ősszel és máris több pénz jut majd az emberekre!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!