Hatalmas avatóünnepséget rendezett a Fidesz – Mutatjuk mit adtak át

Kép: Ózdi Fidesz - Facebook

Szerdán a sajóvárkonyi Szent Miklós püspök temploma előtt verődött össze a Fidesz jóvoltából egy nagyjából 15-20 fős tömeg, hogy felavassanak egy

zászlótartót.

A nagyjából pár ezer forintos projekt, az ózdi Fidesz által szervezett közösségi összefogás eredményeként valósulhatott meg, melyet a kormánypárt ózdi polgármesterjelöltje, Eke István, az egykori polgármester Fürjes Pál, valamint Obbágy Csaba területi képviselő avattak fel az odacsődített emberek előtt, hatalmas felhajtás közepette – közölte a 444.hu.

A 3600.hu arról is beszámolt, hogy az avatóünnepségen megjelentek a Fidesz-KDNP egyházközösségi tagjai is, ahova a fideszesek még egy papot is elhívtak, hogy megáldja a zászlótartót és a zászlót, valamint odarendeltek egy tűzoltóautót és végül a megvalósult projektet a tűzoltók szereltek a helyére.

“Fürjes Pál önkormányzati képviselő cége legyártotta a pajzs alakú tárgyat, Eke István vállalkozó pedig egy magyar zászlót ajándékozott a plébániának. Obbágy Csaba területi képviselő szerint igazi közösségi összefogással valósulhatott meg a projekt. Rövid beszéde után Talián Zoltán diakónus Isten áldását kérte a zászlóra és annak tartójára is, majd megszentelte azokat” – számolt be róla az ózdi önkormányzat honlapján.

A település hatalmas fejlődéséről, melyet a Fidesznek köszönhetnek a helyiek, még a helyi televízió is beszámolt:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!