A Sziget bejáratánál folytatták a tiltakozó akciójukat a Mi Hazánk Mozgalom képviselői

A Coca-Cola elfogadást és egyenjogúságot hirdető kampányán itthon a pártok közül egyedül a Mi Hazánk Mozgalom akadt ki a legjobban. Szerintük a “devianciát népszerűsítő” kampányát fel kell függesztenie a cégnek, és ennek érdekében először a Coca-Cola egyik telephelyén tiltakoztak, majd kedden a Sziget fesztivál bejáratánál folytatták.

A párt matricák és szórólapok osztogatásával próbálja rávenni az embereket, hogy bojkottálják a cég termékeit, mivel azok a “homoszexuális propaganda” részei.

Dúró Dóra a párt elnökhelyettese a Sziget bejáratánál tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy továbbra is tiltakoznak a Coca-Cola kampánya ellen, ami szivárványszínű címkés palackokban árusítja üdítőit.

A párt véleménye szerint a kialakult helyzetért nemcsak a cég felelős, hanem “az álszent és farizeus politikát folytató” kormány is, amely elsőként éppen a Coca-Colával kötött stratégiai megállapodást, amely a többi közt lehetővé teszi a cég számára akár az adójogszabályok előzetes véleményezését is.

A párt elnökhelyettese hozzátette: ha a kormány komolyan venné a “homoszexuális propaganda” visszaszorítását, akkor volna rá lehetősége, például a stratégiai megállapodásban szereplő kedvezmények visszavonásával.

A Mi Hazánk azt üzeni a cég vezetőinek, hogy az azonos nemű párokat ábrázoló plakátjaikat otthon, a négy fal között nézegessék

– fűzte hozzá Dúró Dóra.

Végül kijelentette a politikus: “Mi addig ütjük a kólát, amíg meleg és kitartunk a bojkott mellett”.

A saját véleményem szerint, ez a bojkott azonban nem igazán fogja megrendíteni a világ egyik legnagyobb bevételű üdítőital kereskedőjét. De egy dolgot azonban nem értek, miért zavarja egyeseket az, hogy vannak LMBTQ emberek, akik hasonló szabadságot, jogokat szeretnének, mint ők?!

Nap mint nap találkozunk melegekkel: egy buszon utazunk velük, ugyan abba az étterembe, boltba járunk vásárolni, de fel sem tűnik, mivel pont ugyan olyan emberek, mint bárki más.

Nem lenne jobb hely a világ melegek nélkül.

Azoknak, akik ellenzik a homoszexualitást, se jobb, se rosszabb nem lenne az életük, ha nem lennének melegek. Csak ugyebár ehhez egy bizonyos szintű intelligencia kell, hogy felfogja az ember, és ez az a pont ahol megválaszoljuk, miért vannak sokan ennyire ellene.

Lehet bojkottálni a Coca-Colát, lehet tiltakozni is a homoszexualitás ellen, de ez pont olyan értelmetlen és szomorú, mint amikor annak idején bojkottálták a zsidó tulajdonú boltokat a németek, majd később üldözték és megölték őket.

Mindenki tegye fel magában a kérdést, hogy békében szeretne élni, vagy mindig valamilyen társadalmi csoport elnyomásán fáradozni és háborúzni ellenük!?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!