Orbán csicskái most a vakokba és a rákos betegekbe rúgtak bele!

Úgy látszik, Orbánék nem nyugszanak, amíg mindenkibe bele nem rúgnak egy jó nagyot. A PestiSrácok pár napja leköpte a tolószékes embereket, amikor azt írták: ahogy melegeket, úgy mozgássérülteket sem akarnak látni plakátokon. Bár ez a kijelentés – érthetően – óriási felháborodást váltott ki,

a kormányfő talpnyalói most azon versenyeznek, ki tud minél több beteg embert megsérteni, megalázni!

A Fidesz által futtatott Mi Hazánk nevű szélsőjobbos kompánia alelnöke, Novák Előd például a Coca-Cola dunaharaszti gyára előtt tartott demonstrációjukon egészen zagyván és követhetetlenül azt próbálta fejtegetni, hogy a melegek szerinte beteg emberek, akiket rá kellene döbbenteni, hogy ők nem normálisak, és akkor talán meg lehetne gyógyítani őket. Bár a molinójukon már a pedofilokkal hozták párhuzamba a melegeket, amikor az Index videósa rákérdezett, Novák megérezhette, hogy elvetették a sulykot és kijelentette: ők nem állítják, hogy a melegekből nagyobb eséllyel lennének pedofilok. A következő percben azonban a politikus valami egészen elképesztő verbális ámokfutásba kezdett.

Novák Előd a daganatos betegekhez és a látássérültekhez hasonlította a melegeket!

„Ez egy káros daganat, amit gyógyítani kell” – jelentette ki a Mi Hazánk alelnöke, hozzátéve: ha valakit rádöbbentenek arra, hogy amit csinál, az nem normális, akkor az szerinte segítség. „Ha valaki először szembe mer nézni azzal például, hogy rákos beteg, az segítség tud lenni” – vont egészen elképesztő párhuzamot Novák, majd úgy folytatta:

„nem az a megoldás, ha azt mondjuk egy látássérült embernek,  hogy legyen büszke és vonuljon fel.”

Vagyis Orbán csicskái a melegek mellett már nem csak a kerekes székeseket bélyegzik meg, hanem a daganatos és a látássérült betegeket is. Tényleg igaza lehet Ferenc pápának, amikor azt mondta, hogy egyes országokban olyan beszédek hangzanak el, amelyek Hitler 1934-es beszédeihez hasonlítanak. Emlékezhetünk: a nácik is ellenségképet kreáltak, ők is megbélyegezték a beteg vagy fogyatékos embereket. Úgy látszik, a Fidesz és szélsőjobbos talpnyalói ebből az ocsmány politikai forgatókönyvből merítik az ötleteiket és a mondanivalójukat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!