Lázár János munkát ajánl azoknak, akik a Fideszt támogatják a választáson

Lázár János fotó: Reviczky Zsolt, Népszabadság

Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet, szombaton jelentette be, hogy folytatná a munkát, így újra indul az őszi önkormányzati választáson. A térség országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy hamarosan minden hozzá tartozó csongrádi településen be lesznek jelentve a párt színeiben induló jelöltek.

A MakóiTV közlése szerint azonban a legfőbb ígéretet Lázár János tette:

“Mi a Fideszben soha nem pozíciót, hanem munkát ajánlunk mindenkinek. Aki csatlakozik hozzánk vagy aki közénk tartozik, arra számíthat, hogy mindenkinek lesz munkája.

Azoknak is, akik a képviselő-testületekben dolgoznak, azoknak is, akik a városházán és azoknak is, akik civilként segítik ennek a közösségnek a boldogulását.”

 

Majd azzal folytatta:

“Tisztelet minden olyan makói polgárnak, aki húsz éven keresztül kitartott a polgári gondolat mellett. Mindenkinek van helye közöttünk, mindenkivel készek vagyunk együttműködni!”

Tehát mindazok, akik a párt szimpatizánsai, szavazatukkal segítik a győzelmüket, annak biztosítanak majd munkát, ami saját értelmezésem szeriont egyfajta megvesztegetés. Korábban a nyugdíjasokkal játszotta el a Fidesz, hogy utalványokkal vásárolta meg a szavazatukat, majd bejelentették, hogy 13. havi juttatást fognak kapni a közmunkások amit elvileg pont a választás elé időzítettek.

Most pedig a csongrádi településeken élőket szeretnék így megvásárolni, hisz mi lehetne értékesebb egy átlag családnak, mint a biztos megélhetést jelentő munka, amiért cserébe csak támogatni kell a Fideszt?!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!