Ebbe belebukhat a Fidesz! Kövér László leköpte az ország többségét!

Az nem újdonság, hogy Kövér Lászlónak időnként elgurul a gyógyszere és olyat mond, hogy még a saját párttársai is kapkodják a levegőt. A leghíresebb ilyen megszólalása a köteles beszéde volt, amikor a 2002-es választások előtt gyakorlatilag azt javasolta a Fidesz ellenfeleinek, hogy menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat.  Hasonlóan durva megnyilvánulás volt idén májusban az is, amikor kijelentette, hogy „a normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje és nem feltétlenül tartja magát egyenrangúnak”. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amit most Gyergyószentmiklóson, az Erdélyi Magyar Ifjak egyesület nyári táborában mondott.

Kövér kijelentette: „Nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek 3-4 gyereke, 9-16 unokája van”

Kövér a feltételek mellett még azt is hozzátette, hogy a gyerekeknek és az unokáknak persze mind magyarul kell beszélniük, és „elkötelezettek a nemzet ügye iránt”.

Kövér ezzel a mondatával gyakorlatilag szinte az egész magyarságot leköpte. Ezt még a Fidesz propagandistái sem tudják kimagyarázni. Az országgyűlés elnöke ugyanis ezzel azt üzente, hogy hiába szereti valaki a hazáját, hiába dolgozik érte, hiába él tisztességgel, becsülettel,

akinek nincs 3-4 gyereke, az nem lehet jó magyar!

Innét tényleg már csak egy lépés, hogy mikor születik törvény arról, hogy a gyermektelen, vagy 1-2 gyereket nevelő családok valójában másodrendűek!

Mert ne legyenek kétségeink: efelé tartunk. Szerintük lehet valaki bűnöző, tolvaj vagy akár az országot szétlopó miniszterelnök, ha három vagy több gyereke van, akkor ő jó magyar. A többiek pedig nem azok. Nem jó magyarok az egy vagy két gyereket nevelők, nem jó magyarok, akik anyagi helyzetük miatt nem mernek gyereket vállalni, de nem jó magyarok azok sem, akiknek egészségügyi okokból nem lehet gyerekük!

Ha eltűrjük, hogy a Fidesz jó magyarokra és nem jó magyarokra ossza ezt az országot, annak tragédia lesz a vége!

Mert csak idő kérdése, hogy az ország többségét lealacsonyító kijelentésnek mikor lesznek konkrét következményei. Ha ugyanis a Fidesz szerint vannak„jó magyarok” és „nem jó magyarok”, akkor előbb-utóbb jön majd ehhez a hátrányos megkülönböztetés, majd az üldözés

Talán itt az ideje, hogy

a három gyereknél kevesebbet nevelők most azt mondják a Fidesznek: na ezt már nem hagyjuk! Emiatt bukni fogtok!

Mondjuk most ősszel, az önkormányzati választáson.

Meg kellene tenniük. Amíg még szavazhatnak…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!