Fideszes polgármester jelölt buktatta le a kormány legnagyobb hazugságát

Szegeden bár formálisan függetlenként indul Nemesi Pál a polgármesteri címért, de a Fidesz és a KDNP is támogatja indulásában a milliárdos építőipari vállalkozót, aki most a Facebookon buktatta le a hazug kormányzati propagandát.

Az egész migráció ellenes kampány azzal a hírhedté vált mondattal kezdődött, hogy

ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!

Ettől azonban már olyan messze áll a valóság, hogy folyamatosan jönnek a hírek, hogy melyik vállalat mennyi ukrán, szerb vagy éppen albán vendégmunkást alkalmaz, és bizony az alkalmazásuk hogyan töri le a magyar béreket.

Nemesi Pál a Facebookon keveredett vitába egy kommentelővel, ahol szembesítették a ténnyel, azt vetve a szemére, hogy ő is hasonlóképpen jár el. Erre ő válaszában tagadta, hogy vendégmunkásokat alkalmaz, de rögtön hozzá tette, hogy az alvállalkozói igen, és ez ma Magyarországon így normális. Értjük mi,

nem szarunk a kútba, csak a peremére.

Azt már fel sem fogja, hogy ezzel gyakorlatilag elismeri, hogy valami nagyon, de nagyon el van cseszve ebben az országban, ha nincs itthon olyan, aki dolgozna. Mert vagy tudatosan tartják lent a béreket a vendégmunkásokkal, vagy tényleg minden épkézláb ember elhagyta már az országot, aki rendelkezett használható szakmával.

Lehet ezért kapni fog egy kis fejmosást, és elkezdik vele is bemagoltatni az aktuális kormánypropaganda mondatait, kommunikációs képzés néven.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!